aplicatii

Aplicatii pe smartphone ce pot usura existenta doamnelor si domnisoarelor

Posted by

Nu mai este o noutate faptul ca cele mai multe persoane de sex feminin folosesc telefonul in permanenta, iar asta de foarte multe ori poate fi in folosul lor, mai ales daca ne gandim ca majoritatea aplicatiilor de pe smartphone sunt necesare.

Cu atat mai mult cu cat vorbim despre aplicatii de sanatate, noutati din lumea modei, reviste si stiri din lumea modei, dar si aplicatii ce tin mai mult de nevoi personale si multe altele. Iar in urmatoarele paragrafe vom scrie despre cele mai cunoscute aplicatii si bineinteles vom vedea daca acestea sunt si in telefonul vostru.

Aplicatii utile pe smartphone pentru persoanele de sex feminin?

Desi de cele mai multe ori femeile sunt considerate persoane atehnice, de aceasta data putem spune ca in ceea ce priveste telefonul mobil lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Cel putin si femeile au aplicatii care sa le mentina sanatoase, dar si aplicatii pentru mici trucuri de infrumusetare, atunci cand au mai mare nevoie de el.

Si pentru ca nu de foarte mult timp aduceam in discutie utilitatea Internet of things, ei bine, aceste aplicatii pentru telefon sunt exact exemplele cele mai elocvente.

Cele mai importante aplicatii de pe telefonul persoanelor de sex feminin

Asa cum era de asteptat in telefonulunei persoane de sex feminin vei gasi mereu cel putin o aplicatie care sa ii sugereze ceea ce trebuie sa poarte intr-o zi la birou sau ultimele noutati din lumea modei, cat si din lumea mondena.

De astfel in aceasta categorie de aplicatii am putea sa le reamintim pe cele mai importante si pe cele mai uzitate. Astfel incat putem avea parte de urmatorul clasament:

  • sanatate si fitness – S-Health;
  • aplicatie moda – Fashion You virtual closet;
  • aplicatie de gatit – Bucataras;
  • stiri si revista moda – Fashion News;
  • sanatate intima – Period Tracker;

In mare cam acestea sunt cele mai folosite aplicatii ce vin in ajutorul vostru si de care bineinteles nu te poti lipsi, mai ales daca din cand in cand mai uiti lucrurile importante pentru tine. Asadar tu ce aplicatie folosesti deja?