Bicicleta Fitness magnetica, Techfit Optimuscity 310

Esti obisnuit sa ai o viata activa dar sezonul rece te impiedica sa-ti mentii ritmul ? Iata ceva ce nu ocupa mult spatiu, este practic si te ajuta sa-ti mentii corpul sanatos si tonifiat! Cadoul perfect de anul acesta poate fii si aceasta bicicleta eliptica sau bicicleta fitness magnetica.

Techfit Optimuscity 310 

Este o bicicleta eliptica de calitate, dedicata oricarui tip de buget. Miscarea pedalelor este realizata cu ajutorul unui mecanism magnetic ce-ti da posibilitatea de a selecta forta de franare in  8 trepte. Treptele de franare te ajuta pentru a varia tipurile de antrenament, ca de exemnplu: La treapta 8 franarea este mai puternica, perfecta pentru exercitii de forta pe cand, in treapta 1 franarea este mult mai usoara ajutandu-te la exercitiile de rezistenta, alergatul pe distante lungi.

Dimensiunile acesteia iti permit sa o depozitezi in orice loc, avand doar 90 cm lungime, 52.5 cm latime si 25 cm inaltime si cantarind in total 29 kg. Avand o greutate a volantei de 4 kg, este recomandata incepatorilor si persoanelor intermediare in acest sport.

Nu este o simpla bicicleta, ea dispune de o consola cu display de tip LCD ce te ajuta la monitorizarea antrenamentului, acesta dispunand de functii ce masoara: distanta, ambitionandu-te sa alergi din ce in ce mai mult doborandu-ti propriile recorduri in fiecare zii; timpul, pentru a stii exact durata antrenamentului; caloriile arse, te ajuta sa calculezi exact programul de antrenament pentru a te mentine in forma.

Bicicleta dispune si de un senzor de puls amplasat in manerele bicicletei, acesta iti preia in timp real pulsul si il afiseaza pe ecran, astfel persoanele ce sufera de afectiunii ale inimii pot monitoriza bataile acesteia. Techfit Optimuscity 310 dispune si de un suport pentru recipiente, perfect pentru a-ti pune rezerva de lichide necesara pe durata alergarii la indemana.

Transportul si manevrarea se face foarte usor datorita rotilor de transport incluse. Bicicleta este foarte silentioasa datorita mecanismului de franare magnetic, nefiind nevoie de tamburi sau de alte mecansime costisitoare pentru a fii posibila franarea, aparatul produce un nivel foarte scazut de zgomot.

Bicicleta dispune de culori placute ceea ce-i permite sa fie amplasata in orice incapere. Suprafata pe care este amplasata este protejata cu ajutorul unor insertii din plastic aplicate picioarelor aparatului. Stabilitatea aparatului Techfit se dadoreaza in mare parte cadrului metalic, foarte rezistent ce poate sustine fara nici o problema greutati de pana la 100 de kilograme.

Raportul calitate-pret este inclinat foarte mult in favoarea clientului tinand cont de toate benefiiciile pe care le ofera aceasta bicicleta.