Care sunt noutatile brandului Allview prezentate la MWC Barcelona din acest an?

Posted by

Prezent la unul sintre cele mai importante congrese cu privire la industria IT&C, brandul Allview si-a prezentat in Barcelona cele mai importante noutati. Iar unul dintre cele mai importante aspecte prezentate la MWC Barcelona este legat de asistentul vocal denumit AVI.

Este important faptul ca noua versiune a asistentului vocal AVI poate controla diferite aparate electronice pe care le poti avea in casa, avand in vedere ca respectiva comanda este transmisa cu ajutorul unui smart controller, ce de asemenea este realizat si dezvoltat de catre echipa Allview.

Tot in cadrul congresului MWC din Barcelona cei de la Allview au mai prezentat si un nou prototip a unei boxe inteligente denumita View Bass. Boxa este interconectata cu asistentul vocal AVI, ceea ce denota faptul ca poate realiza o multime de functii practice, cum ar fi: sa sune sau sa trimita mesaje, sa redea clipuri video de pe YouTube,  sa faca lista de cumparaturi sau sa afle prognoza meteo sau multe altele.

Astfel ca acest nou concept smart ce a fost creat poate integra pana la cel putin 100 de limbi. Iar cei care au fost prezenti la standul Allview din cadrul MWC 2018 au putut simula comenzi ce sunt specifice unei case inteligente , spre exemplu aprinderea diferitelor aparate electrocasnice sau ale luminilor.

O alta veste importanta de asemenea este aceea ca Smart Controller-ul AVI urmeaza in cel mai scurt timp sa fie introdus in gama de produse Allview, ceea ce este cu adevarat important pentru cei ce sunt adeptii produselor brandului Allview.