oras smart

Ce oras a devenit de curand un oras smart?

Posted by

Poate te intrebi de ce este important sa traiesti intr-un oras smart?! Ei bine, stim cu totii ca in aceasta era a vitezei avem nevoie de informatii. Informatii, pe care bineinteles sa le utilizam in folosul nostru si a ceea ce inseamna afacerea nostra. Si asa cum s-a mai spus nu poti fi o persoana smart, daca nu esti la curent cu tot ceea ce inseamna informatia si puterea acesteia.

Printre multe altele un oras smart are nevoie de internet, iar in prezent zonele oraselor cu Wi-Fi in Romania nu sunt chiar atat de multe pe cat ne-am dori noi. Tocmai de aceea vreau sa va amintesc faptul ca si Timisoara a devenit de curand un oras smart. Cum a fost posibil acest lucru? Foarte simplu, primaria Municipiului Timisoara, Continental Romania, cat si Orange Romania au pus la dispozitia timisorenilor, urmatoarele zone cu acces la internet(acces la Wi-Fi):

  • Piata Victoriei;
  • Piata Unirii;
  • Piata Libertatii;

Astfel ca oricand esti prin apropiere de aceste zone sau in aceste zone te poti bucura de toate informatiile de care ai nevoie, avand in vedere accesul la Wi-Fi. Si bineinteles ca accesul la reteaua Wi-Fi a putut fi disponibil din data de 18 iulie, anul curent.

Insa trebuie sa recunoastem ca cei mai multumiti vor fi turistii, in special pentru faptul ca majoritatea sunt tentati sa ramana conectati permanent pe retelele de socializare. Cat despre reactiile timisorenilor acestea vor fi intotdeauna impartite, intrucat nu ii poti multumi pe toti. Iar despre evolutia tarii noastre putem spune ca acest micut pas este dovada vie ca ne dezvoltam incet si sigur.