holograme

Cea mai mare retea celulara definita pentru IoT

Posted by

Pentru o dezvoltare mult mai evidenta si o conectivitate mult mai desavarsita pentru viitoarele generatii de dispozitive IoT si mai inteligente, Hologramele au pus bazele celei mai mari retea celulara globala definita de software LTE. Reteaua globala definita prin software este accesibila la 600 de retele din intreaga lume, si poate fi reconfigurabila prin reteaua programabila si API-urile Hologramei.

Aceasta noua retea faciliteaza transparenta optiunilor de tarifare prin introducerea posibilitatii de microprocesare pana la kilobyte. Foloseste tehnologie moderna pentru a oferi o conexiune celulara ultra-scalabila, care se imbunatateste intr-un mod automat. Holograma ofera clientilor sai cea mai sigura conexiune, instrumente avansate de diagnosticare si gestionare, si hardware personalizat.

Ben Forgan, CEO al Hologramei a spus ca aplicand tehnologii software moderne in telefon, reteaua definita de software-ul Hologram modifica intreaga situatie. Permite sa se imbunatateasca performanta, costul, acoperirea si usurinta utilizarii in mod continuu, ceea ce duce la o extindere a numarului de aplicatii IoT, care pot profita de securitatea unei conexiuni celulare.

Pentru o lume mult mai dezvoltata cu tehnologii capabile sa faca din imposibil posibil avem nevoie de inovatii in care conectivitatea pentru masini este ominiprezenta, sigura si usor de implementat oriunde am fi in lumea asta.