Cele mai bune oferte de curele trapezoidale sunt acum disponibile pe Ci.ro!

Ca si idee, transimisia cu curea este acel mecanism care are rolul de a transmite miscarea sau cuplul motor mai bine zis, de la arborele de antrenare la cel antrenat prin intermediul unei curele de transmisie in general.

Cureaua de transimise este acea banda continua si flexibila, foarte rezistenta, prin care se transmite miscarea de rotatie de la un arbore la altul, prin intermediul rotilor. Exista deci o roata conductaore si una sau mai multe roti conduse. Roata conductoare este acea roata care practic pune in miscare cureaua, care la randul ei pune in miscare restul rotilor si in acest fel intreg ansamblul incepe sa lucreze.

Unele dintre cele mai intalnite tipuri de transmisii care sunt intalnite in special pe echipamentele din diverse fabrici, este cureaua trapezoidala, care dupa cum ii sugereaza si denumirea are forma de trapez si este confectionata din cauciuc cu insertii de panza, pentru un plus de rezistenta la uzura.

Cureaua trapezoidala se aseaza pe rotile ansamblului de transmisie care au la periferie caneluri formate exact dupa profilul curelei iar in functie de lungimea sa cat si de diametrul rotilor transmisei, vei putea utiliza o singura curea.

Daca sunteti in cautarea acestor tipuri de curele cu un simplu click pe https://www.ci.ro/curele-de-transmisie-trapezoidale-clasice/, veti fi redirectionat pe site-ul celor de la Ci.ro unde va sunt puse la dispozitie curele trapezoidale de mai multe feluri:

  • curele trapezoidale tip Z – baza mare trapez 10mm – inaltime trapez 6mm
  • curele trapezoidale tip A – baza mare trapez 13mm – inaltime trapez 8mm
  • curele trapezoidale tip B – baza mare trapez 17mm – inaltime trapez 11mm
  • curele trapezoidale tip C – baza mare trapez 22mm – inaltime trapez 14mm
  • curele trapezoidale tip D – baza mare trapez 32mm – inaltime trapez 20mm
  • curele trapezoidale tip E – baza mare trapez 40mm – inaltime trapez 25mm

Un mare avantaj al acestor tipuri de curele prin alunecare, este dat de faptul ca se monteaza si se intretin extrem de usor. De asemenea sunt silentioase iar prin constructia lor, socurile si vibratiile sunt amortizate extrem de eficient. In plus, datorita costurilor extrem de mici de fabricatie si preturile lor sunt reduse.

Daca sunteti in cautarea acestor tipuri de curele, va invit sa accesati site-ul celor de la Ci.ro si cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce aveti nevoie, la un pret foarte accesibil in special din punctul de vedere al raportului pret/calitate.

Tot felul de piese si echipamente industriale pot fi achizitionate de pe site-ul celor e la Ci.ro, deoarece acestia dispun de tot ce tine de motoreductoare, transmisii, SNEC, elevatoare, motoare vibrante, conveioare si multe alte echipamente tehnice.

Nu ezitati si accesati site-ul Ci.ro, prin care cei de la Mecha Tech SRL isi comercializeaza marfa si cu siguranta aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru ca un proces de fabricatie sa fie perfect functional din toate punctele de vedere.