Cum am inceput prima mea afacere

In vara lui 2017 am decis ca nu voi mai lucra pentru nimeni, ci doar pentru mine. Asa ca am decis sa imi deschid un magazin online pentru a vinde articole sport.

De ce articole sport? Deoarece si eu sunt un pasionat al sportului in timpul liber si doresc sa dau si altor persoane posibilitatea de a face miscare fara ca acestea sa fie nevoite sa mearga la sala.


Ideea a fost una buna, deoarece mai multi prieteni mi-au confirmat asta si mi-au promis ca o sa cumpere odata de deschid magazinul.

Pentru asta trebuia sa gasesc o firma care sa se ocupe de creare site web, insa totul trebuia sa fie pe buget, deoarece joburile precedente nu imi permisesera sa strang foarte multi bani.

Cautarile m-au adus pe site-ul celor de la Adsem.ro, o firma specializata in crearea site-urilor web, infiintarea magazinelor online si optimizare SEO.

Adsem.ro este locul de unde poti sa beneficiezi de toate aceste lucruri, la preturi foarte rezonabile, iar printre specialitatile lor se numara si optiunea de a crea un magazin online.

Deci, cum alte optiuni nu aveam, am ales serviciul de creare magazin online, folosind pachetul complet oferit de catre Adsem.ro.

Consider ca am facut cea mai buna investitie cu banii mei, deoarece Adsem.ro mi-a oferit oarecum afacerea la cheie. Tot ceea ce a trebuit sa fac a fost sa imi listez produsele si preturile. De restul s-au ocupat ei.

Nu am crezut ca voi avea atat de mult succes facand asta insa s-a dovedit a fi cea mai buna alegere.

Acum sunt la al doilea magazin online, realizat tot cu echipa de la Adsem.ro, iar lucrurile merg extraordinar de bine. Indiferent care iti este scopul si ce doresti sa vinzi, Adsem poate sa materializeze gandurile tale pe o pagina virtuala. Comertul online este ceea ce se cauta in ziua de astazi si te poti extinde chiar foarte usor, fara sa investesti foarte mult. Recomand, cu incredere, serviciile Adsem!