Cum sa iti personalizezi camera cu ajutorul LED-urilor.

Poate ati vazut ca unele persoane isi personalizeaza camerele sau masinile cu ajutorul ledurilor punand anumite nuante de lumina in zone din camera, masina sau orice alt loc ce va poate trece prin minte. Va voi prezenta si recomanda benzi led in functie de zonele pe care doriti sa le personalizati dupa gusturile dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa va puneti benzi cu leduri in interiorul masinii trebuie neaparat sa cumparati leduri care functioneaza la tensiunea de 12V deoarece dumneavoastra, in masina, aveti 12 V.

Unde as pune LED-uri in masina ?

Eu stiu un loc perfect in care benzile cu leduri chiar se vad bine in masina. Desigur, in functie de culoarea interiorului sau exteriorului masini alegeti o anumita culoare a led-urilor.

Primul loc din masina in care eu as pune leduri ar fi deasupra podului pedalier si deasupra locasului pentru picioarele pasagerului din fata-dreapta.

Se vad bine, nu ? Desigur ca nu m-as opri aici. Urmatorul loc unde as pune leduri si consider ca se vad bine ar fi sub scaunuele din fata, lumina din benzi sa bata in spate, spre picioarele pasagerilor. Aceste lumini vor da un look modern masini tale. Te sfatuiesc sa conectezi benzile cu leduri la pozitiile masini, astfel nu vor sta tot timpul pornite 😀

Unde si cum punem ledurile in casa? 

In casa, daca benzile cu leduri nu sunt amplasate corect, lumina acestora te va fi deranjanta ochilor. Iti recomand ca ledurile pe care le montezi sa fie orientate catre pereti, lumina reflectandu-se in camera fara a te deranja la ochi.

 Eu, am in camera benzi de leduri puse in diverse locuri. Unul dintre aceste locuri si cred ca cel mai interesant este in spatele televizorului. Lumina reflectsandu-se pe peretele pe care televizorul este montat. Este foarte usor sa montezi benzi cu leduri in spatele televizoarelor mai noi deoarece acestea au mufe USB in spate. Pentru a conecta benzile cu leduri la Tv ai nevoie de benzi care sa functioneze la tensiunea de 5V deoarece aceasta tensiune este prezenta in conectorul televizorului. Un avantaj al conectarii benzilor la mufa USB a televizorului este ca nu vei trage fire vizibile pentru a le alimenta dar si ca lumina se va aprinde si se va stinge odata cu televizorul fara a te deranja in timpul somnului, in cazul in care televizorul se afla in dormitor.