aplicatii fotbal

Cum sa joci diverse sporturi online de pe telefonul tau?

Posted by

Cand vorbim despre telefoane smart si conexiune la internet, cu siguranta trebuie sa vorbim si depre diversele jocuri pe care le poti juca online. Indiferent de locul unde esti poti juca in voie, daca ai conexiune stabila la internet. In prezent cei ce indragesc aceste jocuri pe telefon se pot bucura de o gama foarte variata.

Iar de curand trebuie spus ca cei de la Apple au realizat o sectiune in App Store, doar pentru aplicatiile jocurilor de fotbal. Astfel ca jucatori din toata lumea se pot bucura de cele mai noi si cele mai cunoscute jocuri de fotbal, doar realizand o simpla cautare prin aceasta sectiune. Indiferent de marca de smartphone pe care o utilizezi poti juca in voie diferite meciuri de fotbal.

Prin urmare acest lucru il poti face indiferent daca esti acasa, in tren sau oriunde in alta parte. Singurul lucru pe care tu ar trebui sa-l iei in calcul este conexiunea ta constanta la internet. Dar cum in tara noastra ai acces la cel mai rapid si la cea mai buna conexiune de net, acest factor nu mai este ceva imposibil de realizat.

Cele mai cunoscute aplicatii de acest tip bineinteles ca vin de la FIFA, dar si de la alt tip de categorie, spre exemplu cum sunt acele pariuri. Nu mai este o necunoscuta ca foarte multi pasionati prefera sa parieze pe diversi jucatori si pe diverse partide sportive. Si pentru ca mai devreme vorbeam despre aplicatii cu jocuri de fotbal trebuie sa mai amintim si urmatoarele:

  • Fifa Mobile Football – stimulator de fotbal foarte realist;
  • Football Manager Mobile 2017 – o abordare strategica a meciurilor de fotbal, avand deja o istorie in spate;
  • SoccerRally World Championship – aceasta aplicatie este dedicata atat pasionatilor de fotbal, cat si pasionatilor de curse auto. Provocarea jocului consta in a impinge mingea in poarta adversarului cu ajutorul unei masini.

Spre deosebire de alte aplicatii acestea au sute de descarcari, fiind printre preferatele tinerilor si nu numai. Si pentru ca vorbim despre sportul rege este imposibil sa nu gasim si pe viitor astfel de aplicatii, care sa puna jucatorii in situatii similare cu idolii lor de pe terenul de fotbal.

Iar daca inca va mai intrebati cum pot unii tineri sa joace tot timpul acest tip de jocuri, poate ca ar fi momentul sa intelegeti de ce sunt aceste aplicatii atat de cautate si atat de indragite. Ca sa nu mai punem la socoteala cati bani pot produce toate aceste aplicatii ce au legatura directa cu fotbalul.