DDD te ajuta sa scapi de sobolani

Am sa va povestesc cum am reusit sa scap de o povara care ma macina la propriu de vreo doua luni de zile. Casa in care locuiesc este una destul de veche, iar mobila are cel putin 40 de ani. Fiind singur cu sotia, este cam greu sa intretinem, deoarece lucram amandoi iar weekend-urile sunt rezervate excursiilor.

Insa, de ceva timp, am inceput sa gasim prin bucatarie alimente roase, iar multe din hainele si pantofii nostri au gauri. La inceput am crezut ca sunt molii, dar ce fluture mananca mamaliga?

Dupa aceea, ne-am dat seama ca avem de-a face cu soareci sau cel putin asa credem. Intr-o zi, cand m-am intors de la munca, am intrat la baie sa fac un dus rapid. Eram doar cu prosopul pe mine si cu coada ochiului am observat ceva miscandu-se sub cada. M-am aplecat si in spatele cazii ma privea la randul lui, un sobolan mare cat o pisica.

Am tresarit incat am ramas fara prosop si m-am repezit spre dormitor. Mi-a fost teama ca va sari pe mine si ma va musca. Dandu-mi seama ca numai este de joaca si ca situatia este deja foarte serioasa, am decis sa apelez la o firma de deratizare. Am sunat la Compania DDD, o firma care se ocupa cu servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Firma are multa experienta in acest domeniu, iar echipa lor de profesionisti garanteaza succesul la fiecare interventie.

Site-ul ofera, de asemenea, si o lista cu preturi servicii deratizare pentru a informa mai bine clientul.

  1. am sunat si le-am explicat situatia, iar dispecerul mi-a confirmat ca vor trimite o echipa, cat mai repede posibil, avand in vedere ca locuiesc in Bucuresti. La o ora distanta de la apelul initial, am fost sunat de catre Compania DDD, confirmand prezenta a doua zi, pana in ora pranzaului, si m-au atentionat sa scap alimentele si obiectele personale pentru a face deratizarea.

Echipa s-a prezentat conform conversatiei telefonice si au deratizat casa folosind metoda chimica.

De atunci, nu am mai avut nicio problema si simt ca locuinta mea este chiar mai curata.