sisteme de supraveghere

De unde iti poti achizitiona kituri de supraveghere complete si care sunt cele mai bune?

Posted by

Indiferent de convingerile tale vei observa ca in era moderna, in care traim, vei avea nevoie de sisteme de supraveghere complete care sa rezoneze cu ale tale nevoi. In cele ce urmeaza am sa-ti prezint cateva sisteme complete de supraveghere care vin in ajutorul tau si care au un pret accesibil.

Asadar daca ai dubii in privinta componentelor acestor sisteme sau in privinta banilor, in cele ce urmeaza vei primi informatii detaliate, pe intelesul tau care sa te convinga sa achizitionezi cel mai bun sistem de supraveghere.

Care sunt cele mai bune sisteme de supraveghere complete?

Pentru cei care deja au facut cercetarile necesare si stiu cateva detalii despre sistemele de supraveghere, dar care totusi au nevoie de mult mai multe detalii pentru a le satisface nevoia de cunoastere v-am pregatit aceste noi informatii. Probabil ca stiti deja ca aceste sisteme de supraveghere se impart in categorii in functie de anumiti parametrii, cum ar fi: calitatea, rezolutia imaginii si bineinteles numarul de camere ce sunt incluse in sistemul respectiv.

Si pentru ca aceste lucruri sunt foarte importante, in paragraful de mai jos veti gasi date despre acesti factori importanti. Astfel ca putem clasifica kiturile de supraveghere astfel:

  • sisteme de supraveghere HDTVI Hikvision 1 megapixel;
  • sisteme de supraveghere Sony AHD 1080 p;
  • sisteme de supraveghere HDTVI Hikvision 2 megapixeli;
  • sisteme de supraveghere HDTVI Hikvision 5 megapixeli;

Si pentru ca de fiecare data micile detalii fac diferenta, ei bine, in cele ce urmeaza vei afla tot ce este necesar despre fiecare sistem de supraveghere in parte.

Sisteme de supraveghere HDTVI Hikvision 1 megapixel

Tipul acesta de sisteme sunt cele mai bune de pe piata si pretul este unul extrem de competitiv. Rezolutia camerelor HDTVI Hikvision este HD de 1280 x 720 pixeli. In ceea ce priveste calitatea acestor imagini este una foarte buna si pe timp de zi si pe timp de noapte, iar aceasta investitie prezinta un raport bun calitate-pret.

Sisteme de supraveghere Sony AHD 1080p

Sunt sisteme ce prezinta imaginii cu detalii full HD si care au o rezolutie de 1920 x 1080. Dedicat acelor persoane ce isi doresc o imagine foarte buna de top, unde detaliile si fetele se pot recunoaste si la o distanta de 20 metri. Iluminarea infrarosu se poate face si de la o distanta de 25 metri, iar calitatea imaginii pe timp de noapte este foarte buna. Rezolutia acestor camere este de 2 megapixeli si imagini foarte clare.

Sistemul de supraveghere HDTVI Hikvision 2 megapixeli

Sunt cele mai performante de pe piata au specificatii de top si unul dintre cei mai mari producatori de camere de supraveghere, Hikvision. Aceste sisteme sunt perfecte indiferent de conditii, de zi sau de noapte, iar eficienta lor poate depasi o distanta de 18 metri.

Sistemul de supraveghere HDTVI Hikvision 5 megapixeli

La fel ca si sistemul de mai devreme HDTVI Hikvision, si acesta este un sistem cu specificatii de top, poate chiar mai bun decat prima varianta pe care am prezentat-o mai sus. Rezolutia de top si instalarea usoara duc la un pachet premium pentru acest sistem de supraveghere.

Asadar aveti in fata voastra cele mai bune kituri, sisteme de supraveghere, pe care le puteti achizitiona. Si pentru ca in prima parte a articolului am vorbit despre achizitia acestora le puteti cumpara de pe supraveghere24.ro unde veti gasi cele mai bune preturi. Prin urmare nu uitati de avantajele acestor kituri si anume:

  • costurile sunt foarte mici pe site-ul prezentat mai sus;
  • raportul calitate-pret este unul foarte bun;
  • kiturile sunt testate in multiple instalari;
  • poti gasi o gama variata de camere si sisteme  de supraveghere pe acest site;

Nu uita ca aici ai la indemana sistemele de supravegehere potrivite nevoilor tale.