EA Sports unește forțele cu ligile partenere în lupta împotriva rasismului și a discriminării: obține echipamente speciale în joc

Posted by

Dragi pasionați de jocuri și fotbal, astăzi am o veste extraordinară pentru voi! EA SPORTS a anunțat recent un angajament ferm în combaterea comportamentelor toxice și a discriminării, colaborând cu ligile partenere pentru a promova un mesaj anti-rasism în cadrul jocurilor lor. Andrea Hopelain, SVP of Brand la EA SPORTS, a declarat că acest efort nu se va limita doar la jocuri, ci și la nivelul terenului de fotbal și dincolo de acesta.

Ca jucători, avem acum ocazia să ne arătăm sprijinul pentru această cauză importantă prin accesarea echipamentelor speciale create în colaborare cu fiecare ligă parteneră. Iată un scurt rezumat al campaniilor fiecărei ligi și a designului echipamentelor:

1. Premier League – „There’s no room for racism”: Echipamentul afișează mesajul „NRFR” și este inspirat de arta tribală, reflectând etnii din întreaga lume.

2. Bundesliga – „STOP RACISM”: Echipamentul „STOP RACISM” este un tricou mov cu un mesaj puternic, creat în colaborare cu brandul independent de streetwear, Beautiful Struggles.

3. LaLiga Santander – „UNITY”: Colaborând cu colectivul artistic BOA Mistura, LaLiga Santander a creat un echipament cu blocuri de culoare și cuvântul „UNITY” pe mâneci.

4. Ligue 1 Uber Eats și LICRA – „We are all responsible”: Echipamentul prezintă logo-ul „SIGNALEZ” pe o vestă roșie de antrenament, încurajând raportarea comportamentului neadecvat.

5. Serie A și UNAR – „Keep Racism Out”: Echipamentul afișează logo-ul alb „Keep Racism Out” pe culorile de brand Serie A, promovând ideea de a lupta împotriva discriminării peste tot.

6. KNVB și Eredivisie – „ONE LOVE”: Echipamentul comun conține forme și culori diverse, reprezentând un manifest împotriva tuturor formelor de discriminare, inclusiv manșeta „ONE LOVE” pe mânecă.

Acest parteneriat între EA SPORTS și ligile de fotbal este un pas important în direcția corectă, demonstrând că industria jocurilor și lumea sportului se pot uni pentru a combate problemele sociale. Acum, ca jucători pasionați, avem șansa să ne exprimăm sprijinul și să ne implicăm în această luptă, purtând cu mândrie aceste echipamente în joc.

Hai să ne unim forțele și să arătăm că suntem împotriva rasismului și discriminării, în timp ce ne bucurăm de jocurile noastre preferate. Împreună, putem face o diferență și putem contribui la crearea unei lumi mai bune, atât în joc, cât și în viața reală.

Nu uitați să împărtășiți această inițiativă cu prietenii și colegii voștri de joc, pentru că, în final, este vorba despre unitate și promovarea unui mediu sănătos și pozitiv pentru toți. Haideți să fim o comunitate de jucători care își folosește pasiunea și platforma pentru a aduce schimbări pozitive în societate.

În concluzie, angajamentul EA SPORTS și al ligilor partenere de a combate rasismul și discriminarea arată că jocurile și sportul pot avea un impact pozitiv asupra societății. Prin accesarea echipamentelor speciale și prin promovarea mesajelor anti-rasism, jucătorii pot face o diferență reală în lupta împotriva discriminării. Așadar, nu ezitați să vă alăturați acestei cauze și să vă arătați sprijinul în jocurile voastre preferate.