Ești artist? Știai că poți face bani din asta?

Ei, nimeni nu face felicitari ca tine! Din flori presate, din flori de hartie realizate cu migala toata lumea apeleaza la tine in martie si de Ziua Indragostitilor pentru martisoare si felicitari. Ai un talent sa nascocesti modele noi care uimesc pe toata lumea!

Te-ai gandit cati bani poti scoate din talentul tau artistic? Nu este vorba sa le vinzi clandestin, cand poti obtine ajutor sa iti infiintezi firma ta chiar aici

De ce nu ai lucra pentru tine, sa obtii lejer banii de care ai nevoie facand si ceea ce iti place? Ai facut destul voluntariat pana acum, iar mai tarziu, cand vei avea o firma mare cu angajate, stii la cine sa apelezi pentru deschidere punct de lucru

Da, poti avea doua puncte de lucru, in care sa se desfasoare activitate intensa: atelierul si magazinul de desfacere pe care il poti gandi ca o ceainarie-cofetarie in care sa vinzi si martisoare si carti.

Poti face atat de multe lucruri frumoase cu decoruri pastelate realizate de mana ta! Martisoare din origami, martisoare din goblen, felicitari din goblen, facute cu migala, de mana, vor fi foarte apreciate.

Cu Fabrica-de-firme.ro nu este greu sa dobandesti statutul de persoana fizica autorizataIn timpul in care ei alearga pentru actele firmei tale, tu stai linistita si lucrezi cu spor. Le pui la dispozitie actele si astepti sa iti desfasori activitatea legal si sa te bucuri de potentialul artistic care te caracterizeaza.

Timpul este pretios si o colaborare de lunga durata cu acesti specialisti te asigura ca nu vei avea probleme cu FISC-ul niciodata!

Ei cunosc legislatia actuala perfect si fac totul la superlativ, astfel ca toti clientii sunt multumiti 100%.

Prompti, seriosi si organizati, ei pun la punct dosarele cu atentie. De fapt lista actelor necesare la completarea acestora o poti lua si tu de pe site-ul lor, dar nu te sfatuiesc sa pierzi timp incercand sa rezolvi singura totul.

Nu este prea devreme sa te apuci de lucru, fiindca trebuie sa ai marfa destula si de calitate premium si mai ales sa nascocesti modele care nu sunt pe piata si care nu se vor gasi decat la tine!