Lipsurile nu te condamna la viata vesnica

Nimeni nu este vesnic, cu toate ca o data in viata ii trece prin cap acesta idee. Te crezi nemuritor mai ales cand treci prin multe cumpene existentiale si ramai totusi sanatos si in viata.

Eram adolescenta, cand am fost tulburata de un roman din care am copiat pasaje intregi. Mi-a picat in mana romanul Mite scris de Eugen Lovinesc la persoana I, in care prezinta beletristic viata lui Eminescu.

„Nu pot muri, suna unul dintre tulburatoarele pasaje. Ca sa poti muri iti trebuie un costum nou si negru, eu nu am decat haine uzate. Sunt dator si nu-mi doresc sa vina datornicii cu scandal la inmormantarea mea. Cine sa plateasca banii groparului, cine sa cumpere sicriul? Nu, categoric nu pot muri! Mizeria ma conserva la viata!”

Rechizitorul saraciei m-a facut sa imi dau seama ca este tragic sa mori subit si sa ii bagi pe cei dragi la o cheltuiala neprevazuta, de aceea chiar in aceasta secunda, cititorule, solicita OVB Romania asigurari de viata!

Luna de luna se vor aduna bani in contul tau si in caz de deces, familia se poate baza pe o suma din care sa achite sicriul, costumul cel nou care ii lipsea poetului si toate celelalte pentru o ceremonie decenta.

O asigurare de viata demonstreaza cel mai mult cat ii iubesti pe cei dragi. Iti pasa de viitorul lor si nu doresti sa ii lasi ingropati in datorii, ci sa le ramana ceva in urma ta.

Ei, dar este posibil sa refuzi cu incapatanare gandul ca vei muri! Iti recunosti conditia, dar nu este timpul potrivit sa te gandesti la sfarsit in mod serios.

Asigurarea de viata se potriveste la fel de bine optimismului tau. Provii dintr-o familie longeviva si nu accepti sub nicio forma ca un accident iti poate curma viata? Te felicit pentru atitudine! Asigurarea de viata se adreseaza si celor care mor, dar si celor care se imbolnavesc grav si au nevoie de spitalizare in clinicile private foarte bune din tara. Si in cazul in care nu mai poti munci, vei primi o suma lunara, sa nu depinzi de cei din familie!

Priveste cu optimism, cum se strang banii in contul tau, bani pe care ii vei primi in totalitate la termenul precizat de asigurare!

Vei primi toti banii tai, daca esti un om sanatos si longeviv, fiindca politele de asigurare de viata sunt oneste si inapoiaza tuturor banii cu care au contribuit si care s-au strans in conturile lor.

Sa fii mai sigur, esti liber sa te documentezi! Sunt atat de multe evaluari si articole de spre activitatea OVB Romania in mediul online, incat poti afla singur adevarul.

Apoi poti urmari evaluarile clientilor care au primit tot ceea ce era prevazut in contractele de asigurare, care sunt cele mai oneste din tara. Dupa documentarea intensa, treci la actiune! Contacteaza consultantii financiari de la OVB Romania si pune-le intrebari sau roaga-i sa te ajute sa iti faci asigurarea potrivita de care ai nevoie.

Asigurarea de viata nu inseamna neaparat ca trebuie sa moara cineva, ci belsug la terminarea termenului, fiindca asiguratul primeste o suma frumusica sau ingrijiri atente in cazul unei imbolnaviri.