Losant asigura milioane de dolari pentru a satisface cererea crescuta de IoT

Posted by

Cei de la Losant doresc sa finanteze si sa ajute toate intreprinderile prin intermediul soluiilor IoT create de ei si nu numai. De asemenea tot acestia se pregatesc astfel sa asigure o suma de 5,2 milioane de dolari (cel putin in prima runda de finantare) pentru implementarea diverselor solutii de Internet of Things. Ba mai mult decat atat numarul mare al cererilor pentru solutiile IoT, atat in domenii (si echipamente) industriale, cladiri inteligente, dar si multe alte solutii pentru o viata mult mai buna.

Unul dintre principalele motive ale acestei investitii este legat de faptul ca o buna parte dintre clientii noi, ce depind de aceste solutii ce implica IoT vor noi solutii optimizate pentru modernizarea in special a echipamentelor industriale si a caselor inteligente. Ceea ce mai cu seama denota cererea clientilor fata de acele solutii ce le pot usura diferitele activitati si care in cele din urma le pot oferi diverse avantaje pe care acestia se pot baza.

In plus de asta trebuie sa amintim de toate acele noi gadgeturi ce sunt pe masura asteptarilor utilizatorilor si care sunt foarte importante pentru o locuinta smart si pentru toate acele activitati potrivite pentru o astfel de locuinta smart. Pana la urma conexiune cu ajutorul internetului, dar si a telefoanelor smart nu face nimic altceva decat sa-ti ofere  timp liber tie si intregii familii, cu atat mai mult ca activitatile casnice din fiecare zi nu mai sunt considerate o problema si prin urmare te poti bucura de timpul tau liber si de familie atat cat iti doresti.

Prin urmare cu cat se va investi mai multi bani in acest domeniu al tehnologiei IoT, cu atat oamenii pot avea parte de activitati mult mai usor de realizat si vor avea si mai mult timp pentru activitatile pe care si le doresc impreuna cu cei dragi.