Obtine certificare iso 9001 pentru firma ta ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti!

Posted by

Trec adesea pe la raioanele cu produse destinate curateniei din locuinte si ma mir cat de multe exista. Cu arome si compozitii variate, subordonate scopului pentru care sunt folosite, ele stau pe raft si asteapta sa fie cumparate.

Stau acolo aliniate: produse pentru curatat faianta, parchetul,

geamurile si dezinfectat grupurile sanitare. Ele sunt concepute pentru curatarea petelor, ca dezinfectante si ca substante ce fac suprafetele curatate sa straluceasca.

Ma gandesc acum cu ingrijorare ca toata apa acesta plina de detergent si de murdarie ajunge in canalizare, iar de acolo este posibil sa ajunga in sol si sa afecteze panza freatica.

Acesta este unul dintre motivele intemeiate care sa te oblige sa faci totul pentru a obtine certificat iso 9001.

Beneficiarii muncii tale au dreptul sa stie sigur ca apa plina de mizerie si detergent, provenita de la spalatul podelelor sau parchetelor, este controlata sa nu afecteze sub nicio forma mediul natural.

Dar certificare iso 9001 garanteaza si calitatea serviciilor oferite clientilor si faptul ca, la cerere, recurgeti la curatarea cu aburi pentru a proteja persoanele hipersensibile si alergice din locuinta respective.

Nu este nevoie ca personalul sa fie supravegheat permanent de cineva, fiindca sunt formati in cultul calitatii. Calitatea premium a serviciilor a devenit o adevarat religie pentru ei, iar clientii sunt multumiti de servicii si nu apeleaza la altcineva.

Certificarile iso 9001 sunt eliberate dupa ce emitentul se convinge la fata locului de faptul ca firma merita sa fie recunoacuta in toata tara pentru felul in care face curatenie in case, institutii, hale de productie, spatii comerciale sau saloane de infrumusetare.

Ei sunt atenti la toate detaliile, la calitatea aparaturii folosite, la resursa umana antrenata in oferirea de serviici si la securitatea celor care fac curatenie zilnic, conform programarilor de pe site.

Respectarea standardelor de calitate incepe cu proprii salariati. Firma ta de curatenie trebuie sa le ofere angajatilor un regim echilibrat de munca, sa nu se simta epuizati si echipamente menite sa ii protejeze de substantele pe care le manipuleaza si utilizeaza.

Certificarea iso prezentata mai sus certiifca faptul ca agentii onesti de curatenie nu sosesc la domiciliul beneficiarului fara manusi, halate, ochelari si masti de protectie.

Certificarea iso 9001 demonstreaza faptul ca orice ban castigat de firma este ban muncit si meritat de serviciile de calitate premium prestate.

Nu neglija certificarile iso care sunt la moda si care este posibil sa devina obligatorii peste tot! Emitentul te ajuta sa te dezvolti si sa corectezi disfunctiile de management sau din diferite departamente venind cu idei viabile si muncind cot la cot cu tine pentru cresterea calitatii in unitatea ta.

Pasii de obtinere a certificarii sunt simplii. Intrii pe site-ul oficial al firmei si completezi ferm cererea cu datele de contact ale firmei tale.

Vei fi recontactat si veti pune la punct detaliile. Certificarea meritata, muncita te va propulsa in topul celor mai bune firme de profil.

Ea va fi o diploma serioasa de absolvire a academiei calitatii si o poti afisa cu mandrie si incredere pe site-ul oficial.

Vei observa cum dupa afisajul certificarii, cifra afacerii tale se dubleaza garantat.