Spoturile led castigatoare detasate in concursul de frumusete al corpurilor de iluminat

Posted by

Un lucru este cert, nu poti sa iti pui veioze in toata casa. Sa zicem ca in sufragerie merg foarte bine datorita aerului festivist, dar pe hol sau in baie nu merg tocmai din acesta cauza. Asta nu insemana ca trebuie sa te limitezi la corpurile de iluminat banale:becurile clasice cu lumina galbena suparatoare si neoanele de pe vremea lui Pasvante, care clipesc cand ti-e lumea mai draga si fac parca ar fi avioane cu reactie.

Trebuie sa te adaptezi vietii civilizate si sa iti pui banda led, panouri led, proiectoate led, spoturi cu led.

Multe s-au mai inventat in domeniul iluminatului! Stiai de exemplu ca au aparut seturi de pat cu banda led pe senzori de miscare? Te ridici din pat, iar peste 30 de secunde lumina discreta s-a aprins la 3-5 metri distanta, oriunde ai instalat-o? O poti pune pe sifonier, sub pat sau sub usa. Copiii vor fi superincantati de idee. Lumina proiectoarelor led puternice bate pana la 4 kilometri. Toate corpurile de iluminat cu led au urmatoarele caracteristici:

-consum mai mic cu pana la 80% fata de becurile clasice

-capacitatea de a emite o lumina mai sanatoasa decat cea naturala, fiindca nu emite raze Uv, nu incalzeste excesiv in camere si nu afecteaza organismul

-durata mare de viata, ele pot rezista neschimbate si pana la 10 ani si sunt garantate 2-3 ani

– asigura dispersia uniforma a luminii in incaperea in care sunt instalate.

-pretul onest raportat la aspectul acestora, longevitate si durata mare de viata. Ele isi mentin aspectul pe toata durata vietii fiindca sunt facute din materiale care nu se rup, nu ruginesc, nu se deformeaza si nu ruginesc.

Dintre aceste vedete ale luminii moderne, spoturi led sunt reginele frumusetii. Fie ca sunt negre sau albe, par adevarate bijuterii incrustate in tavan.

Tavanul luminos da oricarei case o atmosfera feerica. In plus orice casa pare mai inalta, cand lumina vine direct din tavan si nu mai este nevoie sa atarne si sa-i stirbeasca din inaltime.

Referitor la cromatica, lumina alba este preferata fiindca o imita pe cea naturala.

Indiferent ca imbraca holul in alb rece sau bucatarie in alb cald, spoturile led sunt castigatoarele concursurilor de frumusete ale corpurilor de iluminat si isi pastreaza farmecul mult timp. Preturile variaza in functie de performanta lor. Cele mai ieftine sunt de 76 de lei, cele mai scumpe costa peste 300 de lei, dar efectul magnific obtinut cu ajutorul lor merita.

La fel de important este si faptul ca aceste cochete forme de iluminat apartin clasei energetice A+, adica au consum redus de energie electrica. Nu trebuie sa va speriati fiindca va ganditi ca sunt atat de frumoase si fragile, iar in timpul iernii temperaturile pot fi mai scazute pe hol! Ele functioneaza la parametri normali la temperaturi de -25 de grade Celsius si +45 grade Celsius.

Tineti pasul cu noile corpuri de iluminat fiindca ar fi pacat sa nu profitati de calitatile si de frumusetea lor! Spoturile led poseda o frumusete iesita din comun si au un comportament foarte prietenos fata de mediu si fata de om.