Baloane personalizate

Baloanele sunt acele obiecte de décor sau jucarii care nu vor inceta niciodata sa existe, nu se vor invechi si carora le vom gasi mereu o intrebuintare indiferent ca dorim sa ne jucam cu ele sau sa le folosim ca si décor la diverse evenimente. Si cand vine vorba de evenimente, in special aniversari, baloanele sunt nelipsite. La urma urmei, ce ar fi o zi de nastere a unui prichindel fara baloane pe care sa le arunce in sus sau sa le sparga?

Gama de tipuri de baloane este una vasta si foarte, foarte variata. Exista baloane de toate culorile, baloane ce intruchipeaza personaje de desene animate, baloane inscriptionatecu fel si fel de mesaje, cu numele sarbatoritilor, cu diverse forme sau cu desene pe ele, in cateva cuvinte, de orice fel iti poti imagina sau nu. Si sa nu uitam si de baloanele cu heliu care sunt preferatele copiiilor si nu numai. Adultii le adora prin prisma faptului ca cu ajutorul lor isi pot schimba vocea, devenind cu adevarat comici.

Dar ce ati spune daca v-as zice ca putem sa cream gama noastra proprie debaloane personalizate? Noi, singuri, acasa? Desi baloanele sunt frumoase sub orice forma, parca ar da o nota mai deosebita daca ar fi inscriptionate sau desenate. Desi, in general, ele nu sunt foarte scumpe cu putina imaginatie putem reusi sa realizam ceva destul de dragut fara a da bani in plus.

Mi-a venit aceasta idée pe cand organizam aniversarea de 4 anisori a copilului unei prietene. In timp ce umflam obisnuitele baloane, m-am gandit ca ar fi o idée buna sa cream un sir din baloane pe care sa il agatam care sa formeze numele clui mic. Puteti oricand, daca aveti talent la desen sa srieti cu litere mai deosebite numele cu un marker in culoarea in care doriti, insa eu am optat pentru alta varianta. Avand autocolant alb in casa, am desenat literele componente ale prenumelui in dimensiuni mai mari si apoi cu ajutorul unei foarfece le-am decupat si apoi am lipit fiecare litera pe cate un balon, formand astfel prenumele celui mic din baloane.

Fiind la acest capitol, din carticelele cu persoanaje de desene animate, care oricum erau déjà intr-o stare nu foarte buna, am decupat diverse personaje (Mickey, Minnie, Pluto, Daisy, etc.) si le-am lipit pe fiecare cu dublu-adeziv pe care un balon. Desigur, important este ca si carticelele sa aiba foi mai groase, lucioase de preferat astfel incat sa arate si foarte bine. Daca este foaie subtire, precum cele din ziar sau foi de imprimanta, atunci rezultatul nu va fi unul tocmai placut (am incercat si varianta aceasta si nu functioneaza). Daca nu aveti dublu-adeziv, puteti oricand sa le lipiti cu pistolul de lipit, insa atentie mai mare aici. Trebuie sa fie foarte putina solutie de lipit si sa asteptati putin pana sa aplicati hartia pe balon. Puteti sa puneti mai multe personaje pe un balon, puteti lipi floricele, animalute sau orice altceva considerati ca arata bine pe baloanele respective.

Dupa cum puteti vedea, putem si acasa sa cream ceva deosebit pentru copiii nostri. In cazul in care evenimentul este unul deosebit si este organizat intr-un local atunci puteti apela la specialistii in domeniu, deoarece cu siguranta baloanele din comert vor arata mai profi decat cele facute de noi.