Mobila cu probleme? Iata cum o repari!

Posted by

Poate ti s-a intamplat in timp ce faceai curatenie sau in timp ce faceai un plan privind schimbarile ce ar trebui aduse caminului, sa descoperi defectiuni ale mobilierului. Poate ca ai inceput deja sa intri in panica, cu toate ca pentru orice lucru poate exista o solutie mai ieftina decat achizitia unui set/a unei piese de mobila.

Multe dintre defecte se vor intalni pentru mobila la mana a doua care, de fel este utilizata si bineinteles ca pe parcurs apar defectiuni. In acelasi timp, chiar si mobila noua poate veni la pachet cu defectiuni pe care poate nu le-ai sesizat in magazin, la achizitia acesteia.

Alaturi de Folina iti iau astazi o pata de pe inima si-ti ofer sugestii referitor la ce optiuni ai cand cand gasesti defecte de mici sau mare amploare, fara sa fie necesar sa apelezi la mesteri sau sa faci un compromis nedorit si neprogramat, achizitionand mobila noua. 

Atunci cand observi niste zgarieturi foarte mici ele se pot repara extrem de simplu. Vei gasi pe piata markere speciale, create pentru a corecta si/sau masca astfel de probleme. Trebuie doar sa-l aplici acolo unde e problema si sa lasi sa se usuce. Voila!

Cand vine vorba de defectiuni mult prea mari si inestetice, treaba poate fi rezolvata rapid prin lipirea unui autocolant mobila ce va masca toate defectele, indiferent de dimensiunea lor.

Daca copiii au tendinta de a picta/mazgali mobila, poate n-ar fi o idee rea s-o vopsesti cu ajutorul unei vopsele lavabile, care sa-ti permita sa o cureti mai usor. Sau poate ca achizitionandu-le o tabla de scris vei reusi sa rezolvi problema.

Cand defectele sunt mult prea mari poti apela la inovatiile pe care le aduc proiectele de creatie DIY. Pentru mici retusuri acceseaza Folina si achizitioneaza-ti necesarul.