Obtine informatii reprezentare CEDO de acasa

La tribunal, avocatii buni sunt vanati de clienti in sala sau pe culoare. Ai nevoie de aparator bun si sa fii sigur ca procesul se va incheia in favoarea ta? Trebuie sa te dedici cautarii acestuia si este foarte greu, mai ales daca lucrezi, ai un sef neintelegator si program lung de lucru.

Un avocat bun se alege in urma recomandarilor sau pierzi doua-trei zile in sala de judecata si urmaresti prestanta fiecaruia. Multi oameni gresesc alegandu-i pe avocatii care vorbesc mult si zgomotos, fiindca fac impresie. Ei nu au rabdare sa stea pana la sfarsitul procesului, sa vada daca au castigat cazul sau nu.

Nu discutiile inutile cu judecatorul sau contradictorii au valoare in stabilirea dreptatii, ci argumentele si dovezile serioase. Uneori avocatul bun trebuie sa taca pana aproape de sfarsitul procesului si atunci, cand nu se mai asteapta nimeni, mai ales partea adversa, scoate asul din maneca.

Nu este deloc placut sa pandesti avocatul cel bun, sa te tii dupa el in sala si pe hol si sa nu stii, cum sa faci introducerea. Situatia este ingrata, dar scopul scuza mijoacele, daca iti doresti cel mai bun aparator.

Daca pana acum ai procedat numai in acest fel, a sosit timpul sa te modernizezi, fiindca iti dau o veste buna: in prezent poti obtine foarte usor informatii reprezentare cedo de acasa.

Oricum trebuie sa te gandesti ca nu poti merge la Curtea Europena a Drepturilor Omului sa asisti la procese si sa vezi care sunt cei mai cautati avocati, dar ai la indemana alte instrumente de masurare a profesionalismului, care iti permit sa te informezi de la domiciliu.

Iata care sunt acestea:

1. Motoarele de cautare GOOGLE. Este suficient sa tastezi cuvintele cheie reprezentare CEDO si vei fi directionat catre pagina aflata in topul cautarilor. Asa vei ajunge pe pagina firmei Consultnta-cedo.ro de acasa, de la caldura si poti sa o vizitezi imbracat in pijamale si incaltat cu papuci de casa. Pe masuta poti sa ai un pahar de vin fiert, o cafea sau un ceai si cateva prajituri puse frumos pe o farfurie.

Nu trebuie sa alergi dupa avocatul bun si sa pierzi zilele sau ore pe la tribunal.

2. Articolele scrise de ziarele de specialitate despre procesele de la CEDO. Am gasit multe astfel de materiale despre despagubiri de mii de euro pe care statul roman trebuie sa le plateasca celor carora li s-au incalcat drepturile si toate duc la o singura adresa: Consultante-cedo.ro si un singur nume: sotii Grigoriu.

3. Portofoliul valoros de pe site-ul despre care v-am vorbit mai sus. In el veti gasi multe alte cazuri despre care presa nu vorbeste, dar si cele intens mediatizate.

4. Nivelul de cunostinte al avocatului pe care doresti sa il angajezi la CEDO. Iti dai seama de acest lucru dupa informatiile corecte pe care le gasesti pe pagina de prezentare despre modul in care ajunge un dosar la CEDO. Pe site-ul Casei de Avocatura Grigoriu am aflat ca exista un formular special care se completeaza corect si se trimite la Curtea Europeana Drepturilor Omului in limba engleza si tot in formular se trimite si parcursul dosarului in fata instantelor romanesti in rezumat.

Avocatii trebuie sa identifice articolele de lege care s-au incalcat si sa puna la punct o pledoarie persuasiva in limba englez.

Alegerea avocatului potrivit care sa te reprezinte la CEDO inseamna in primul rand siguranta ca dosarul tu va fi acceptat pentru rejudecare.

Dar cunostintele de legislatie ale sotilor Grigoriu sunt mult mai vaste, deoarece au o experienta de peste 20 de ani si au construit apararea pentru procese diferite, de la cazuri mai usoare, pana la cele mai grele.

Sper ca ati inteles ca sotii Grigoriu sunt renumiti si in tara, dr si la CEDO si ca accesul la serviciile lor nu este deloc dificil. Totul se rezolva tot pe site-ul de prezentare, loc in care gasiti si datele de contact ale acestor profesionisti, dar si tarifele lor afisate cu maxima onestitate.

Dupa ce aveti datele de contact, va puteti programa pentru o consultanta, apoi ei incep munca de adunare dovezilor, de punere in ordine a actelor cerute la CEDO.

Este o munca deosebit de grea, dar roadele acestei se pot concretiza in despagubiri de mii sau sute de mii de euro. Iti vei amortiza cheltuielile si in plus, vei castiga suficienti bani sa poti sa ii investesti intr-o afacere din care sa traiesti.

Avocatii de care ai nevoie sa iti puna la punct dosarul pentru a fi admis la CEDO sunt disponibili si usor de contactat, iar in cadrul discutiilor te vei convinge ca nu folosesc termeni de specialitate pe care nu ii intelegi, ci iti explica pas cu pas cum vor actiona pentru tine.

Nu renunta sa lupti pentru dobandirea dreptatii, oricat de mult te-ar costa, fiindca dreptate este o valoarea suprema la care omul trebuie sa tina la fel de mult, cum tine la viata. Evident ca nu spun lucruri mari, fiindca in cazul in care ai fost condamnat pe nedrept 10-12 ani, gandeste-te cat de mult ti se ia din viata si cum te vor traumatiza conditiile din inchisoare.

Cand dreptatea coincide cu libertatea sau cu diminuarea pedepsei, aliati-va cu acesti profesionisti si luptati sa o redobanditi!

Este greu sa imparti celula cu 8 colegi, unii dintre ei foarte violenti, cu fumatori si nefumatori pusi laolalta, cu oameni nervosi care sunt gata de orice, fiindca s-au saturat sa stea inchisi!

Pierderea libertatii inseamna mancare cu portia, mediu insalubru la propriu si la figurat, pierderea linistii si a intimitatii.