Postura corecta pentru un somn odihnitor

Posted by

Din cauza jobului meu am descoperit ca am nevoie de atentie medicala, deoarece cervicala nu ma lasa sa fiu eu insumi de fiecare data. Atunci cand imi era lumea mai draga, ma luau durerile si trebuia sa chem un taxi pentru a ma intoarce acasa. Vizitand mai multi doctori, am adunat opinii si totul s-a redus la postura pe scaun si salteaua pe care o foloseam. Postura pe scaunul de birou s-a remediat imediat, insa pentru saltea a trebuit sa cercetez un pic piata pentru a fi sigur ca gasesc un produs corespunzator. Astfel, am ajuns la concluzia ca magazinul saltele-online.ro ofera cea mai buna gama de saltele, deoarece preturile sunt convenabile, iar produsele sunt diferite intre ele pentru a oferi clientilor gama de produse de care au nevoie.

Dintre toate modelele de saltea pe care le-am vazut cel mai mult mi-a placut modelul Silver Memory Foam 6, pe care l-am si cumparat.

Placa de ELIOCEL (celula deschisa) care formeaza suportul de baza este realizata dintr-un material ferm cu densitate de 30 kg / mc, portanta de 35 Kpa si are o grosime de 14 cm. Structura ferma nu permite coloanei sa se afunde foarte mult si realizeaza un suport eficient pentru Memory Foam.

Husa de acoperire a saltelei este realizata din textile Chablise cu tratare Argentum plus. Argentum plus este un produs destinat exclusiv imbracarii saltelelor care combina un management al umiditatii extrem de eficient, cu un finisaj inovator bazat pe ioni de argint. Salteaua va ramane rece, proaspata si uscata in timpul somnului. Totodata, catifelarea placuta a unui material se va face ca somnul sa devina foarte placut.

Aceasta saltea este tot ce am nevoie pentru a ma odihni corespunzator, dar si pentru a-mi tine durerile de cervicala in frau. Chiar daca  a fost o investitie neprevazuta, nu regret nimic. Recomand Saltele-online.ro!