Toti parintii vor sa inchirieze Mos Craciun rapid si ieftin!

Posted by

Desi pare de necrezut, si anul acesta a zburat intr-o clipa. Inca putin si vom impodobi bradul de Craciun. Si iar va incepe acea goana dupa cadouri, o cursa obositoare, dar si frumoasa in acelasi timp. Cand vine vorba de copii, in ceea ce priveste Craciunul si tot ceea ce inseamna aceasta sarbatoare, lucrurile sunt putin mai complicate in ziua de azi. Crestem copii inteligenti, cu mult mai inteligenti decat noi sau decat parintii nostri. De aceea, a-i pacali in anumite privinte este o sarcina destul de dificila. Si cu totii stim cat de greu este sa le pastram, pentru cat mai mult timp, credinta in faptul ca Mos Craciun exista. Cei mici au nevoie de dovezi palpabile, iar costumarea unui vecin, intr-o haina rosie cumparata de pe internet si cu o braba falsa, nu ne va ajuta prea mult. Copiii sunt atenti la detalii si vor observa imediat lipsa autenticitatii. Desigur, sunt parintii care isi permit sa faca pregatiri de Craciun fastuoase, si sa aduca un Mos Craciun poate chiar din Laponia. Insa, majoritatea isi doresc ceva la pret mai mic si mult mai accesibil. De fapt, toti parintii vor sa inchirieze Mos Craciun rapid si ieftin. Si, acum, nu trebuie sa fiti milionar pentru a beneficia de un Mos Craciun cat se poate de autentic si nici nu trebuie sa il aduceti din Laponia.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul casaluimoscraciun.ro si sa inchiriati, din timp, un Mos Craciun adevarat. Pe pagina sunt disponibile tarifele in functie de dorinte sau, puteti primi chiar si o oferta personalizata. In plus, aveti o lista cu “Mosi” simpatici, cu barba alba, autentica, de unde sa alegeti. Mosii de la casaluimoscraciun.ro sunt atat de simpatici incat nu veti dori sa ii mai lasati sa plece. In plus, trebuie acordata multa atentie si atmosferei create, astfel incat momentul in care Mos Craciun le va da darurile celor mici sa fie unul extraordinar.

1) Creati atmosfera potrivita inainte de sosirea lui Mos Craciun acasa

In seara de 24 decembrie sau la o alta data la care avem programata sosirea Mosului, in majoritatea caselor, ne adunam cu totii pentru a sarbatori sosirea Craciunului. Cel mai important moment este, cu siguranta, sosirea lui Mos Craciun. Munca dvs. (si cea a complicilor) incepe cu cel putin o luna inainte, cand ati rezervat un Mos Craciun. Asadar, le puteti spune copiilor dvs. ca in noaptea de Craciun, pe langa cadourile pe care le-au solicitat, vor avea o surpriza imensa. Mos Craciun insusi va fi cel care va livra cadourile. Creati asteptarea potrivita, lasati-va copiii sa astepte in emotie, vorbind despre figura lui Mos Craciun original. Explicati-i ca in seara de 24 decembrie va ajunge cu sania lui, trasa de fantasticul sau ren. Aratati-i videoclipuri, fotografii si spuneti-i ca va avea placerea de a-l intalni in persoana putin mai tarziu. In seara zilei de 24 decembrie sa va asigurati ca sosirea sa acasa este bine primita de toata lumea, cu multa emotie si cu mare atentie, si ca in acel moment nu trebuie sa existe alte distrageri. Mos Craciun va fi vedeta momentului si toti membrii familiei trebuie sa fie acolo pentru a-i urmari sosirea. Puteti pune muzica de Craciun pe fundal pentru a face sosirea lui Mos Craciun si mai magica. 

2) Pregatiti toate pachetele inainte si in modul corect

Trebuie sa spun ca suma cadourilor pe care le vedem in fiecare an in casele familiilor din Romania este destul de mare. Aceasta inseamna ca, atunci cand Mos Craciun ajunge acasa, ar trebui sa aduca o echipa de elfi cu el pentru a putea transporta totul inauntru. Avand in vedere ca Mos Craciun se prezinta in noaptea de Craciun la petrecere ar trebui sa pregatiti pachetele cadou intr-unul sau mai multi saci, astfel incat sa poata fi transportati chiar daca pe distante mici. Lasati sacii intr-un loc la care poate fi accesat cu usurinta Mos Craciun. Daca doriti ca Mosul adevarat sa nu faca greseli de “livrare”, nu uitati sa atasati etichetele cu nume pe pachetele cadou. Atunci cand a livrat toate pachetele cadou, ajuta-l sa scape in cel mai natural mod posibil. 

3) Comunicati si informati echipa casaluimoscraciun.ro despre toate detaliile necesare

Trimiteti mai intai toate numele copiilor prezenti acasa atunci cand dati cadouri. Comunicati varstele, pasiunile, hobby-urile si daca vreti sa faceti vreo recomandare speciala unuia dintre ei, scrie-o intr-un e-mail. Daca doriti ca Mos Craciun sa spuna copiilor o poveste sau povestea lui, cereti-o la timp pentru ca actorul sa se poata organiza. Nu uitati ca Mos Craciun va face livrari diferite in acea seara. Asadar, exista atat de multe informatii de retinut si de aceea mai bine sa le cunoasteti pe toate inainte. Comunicati numarul exact de copii prezenti pentru cadouri. Din pacate, se intampla adesea ca unii parinti sa trimita informatii pentru 2 copii si in ziua stabilita sa fie 8 copii. Trebuie sa intelegeti ca 8 copii, fiecare cu cadourile respective, reprezinta o mare diferenta, iar acest lucru poate da peste cap intregul program. Din acest motiv, este cu siguranta mai corect sa informati la timp agentia, astfel incat toata lumea sa fie bine pregatita. 

Mos Craciun va veni acasa pentru cei mici. Bucurati-va de moment! Va fi o experienta minunata!