Aparatele de aer conditionat cresc puterea de concentrare

S-au facut multe studii pe esantioane de elevi si de studenti, de cercetatori, scriitori si artisti, iar rezultatele au aratat ca:

  • la temperaturi crescute puterea de concentrare scade foarte mult si mai bine lucreaza oamenii la racoare, decat in incaperi supraincalzite
  • imaginatia este stimulata de racoare. Multe opere literare valoroase, dar si picturi sau sculpturi au fost incepute in zile ploioase. Evident ca nu ne referim numai le George Bacovia care adora zilele ploioase sau cu moina si anotimpurile cenusii si reci.

Multe dintre scolile de stat au luat act de rezultatele cercetarilor si au montat aer conditionat in salile de clasa, iar randamentul intelectual al elevilor a crescut cu peste 65%. Studii comparative au aratat ca rezultatele la examene ale elevilor aflati in sali cu climatizare au fost mult mai bune decat ale celor care au dat probele intr-o sala ce dadea in clocot, iar deschiderea ferestrelor nu a ajutat prea mult, fiindca tot valul de aer cald a luat cu asalt incaperea.

Mi-a placut ideea managerului unei scoli din Ploiesti, care a comandat Aparat de aer conditionat portabil Vortex VAP-A12 Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare

Ne aflam la corectat si soarele batea in ferestre. Noi, profesorii, trebuie sa ne apucam de o munca foarte grea, iar aducerea aparatelor de aer conditionat portabile ne-a redat buna dispozitie si forta necesara sa terminam la timp totul.

Ajunsa acasa, m-am interesat despre performantele aparatelor care imi facusera ziua perfecta. Le-am gasit in magazinul online Dwyn.ro si iata ce m-a determinat sa le comand:

  • functia Timer asigura regarea perfecta a temperaturii
  • poate fi dus cu usurinta dintr-o camera in alta sa serveasca nevoilor celor care il detin
  • vara asigura racoarea, iar iarna incalzirea. Functia duala ii dubleaza eficienta.
  • are consum redus de energie si pretul sau nu este mare, fiind foarte economic. Cu 1499 de lei, incaperile sunt racorite vara si incalzite iarna, termenul de garantie al aparatului este de 2 ani.
  • dispune de capacitatea de dezumidificare a aerului.

Produsul este ideal si pentru institutii, dar si pentru locuinte, iar greutatea relativ mica, de 33 de kilograme il face usor de manevrat si de dus in incaperea in care este nevoie de el.