Aparatul de aer conditionat, binevenit pe canicula

Posted by

Daca astepti sa vina canicula pentru a comanda unul, am o veste proasta pentru tine, atunci comanda toata lumea si instalarea lui se face si dupa 3-4 saptamani, ceea ce nu e tocmai o mare fericire pentru cel care a achizitionat si platit un astfel de aparat de aer conditionat din pricina caldurii insuportabile.

Prin urmare e bine sa ne gandim de acum, inca de la inceputul verii cam ce aparat de aer conditionat vrem sa cumparam si sa ne interesam de cea mai buna alegere. Avand in vedere ca suntem in anul 2018, cred ca neaparat trebuie sa aiba functii de conectare wireless, sa poata fi comandat de la distanta si sa fie cat mai inteligent posibil. Chiar daca acestea vin cu un pret mai piperat, pentru confortul nostru merita sa avem si aceste functii de care ne vom bucura ulterior.

Alaturi de un aparat de aer conditionat sau mai multe, e bine ca o casa sa detina si sisteme de ventilatie care sa ajute atat schimbarea aerului interior cu cel de exterior dar si o buna circulatie a aerului din camerele in care sunt montate aparatele de aer conditionat catre restul casei.

In felul asta veti avea si un consum redus de energie dar si o ventilatie buna a casei nu doar scaderea temperaturii in unele camere pe cand in altele temperatura nu va fi suficient de joasa pentru a va asigura confortul pe perioadele calde sau suficient de ridicata in timpul iernii.

Cand alegem un aparat de aer conditionat e bine sa ne uitam atent la mai multe caracteristici, cele mai importante fiind numarul de BTU pe care unitatea ul poate furniza casei tale cat si consumul de electricitate. Alaturi de un pret bun si alte functionalitati pe care le doriti poate fi exact ceea ce v-ati dorit.

Tu ai un aparat de aer conditionat acasa? Iti doresti sa cumperi altul? Daca da, ce marca ai? Esti multumita de ea?