Cele mai importante motive pentru care sa folosesti terminale portabile/mobile

Posted by

Intr-o era in care consumul si productia sunt doua elemente importante, in jurul carora graviteaza afacerile, producatorii, dar si persoanele care detin diferite tipuri de magazine ori afaceri la scara larga trebuie neaparat sa foloseasca terminale portabile/mobile. Astfel, orice tip de business este simplificat in mod considerabil, indiferent de nisa.

Dintre avantajele utilizarii unor astfel de dispozitive, nu lipsesc nici urmatoarele:

Mobilitate facila

Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizarii unor terminale moderne, cum sunt scannerele de mana sau imprimantele mobile este acela ca pot fi folosite oriunde, atata timp cat sunt conectate la o retea de Internet. Mobilitatea este foarte importanta pentru ca afacerile sa se dezvolte repede. Clientii isi doresc solutii facile, care sa le asigure rezultatele dorite in doar cativa pasi, in fond, nimeni nu mai are rabdare sa astepte foarte mult intr-un secol al vitezei.

Memorie impresionanta pentru toate tipurile de terminale portabile/mobile

Intrucat munca pe teren este foarte importanta si poate dura o perioada indelungata, in functie de numarul de comenzi care trebuie onorate, terminalele trebuie sa aiba o memorie buna, care sa le asigure celor care le folosesc o utilitate excelenta. De aceea, este recomandat ca persoanele aflate in cautarea unor astfel de device-uri mobile sa aleaga variante cu cel putin 16 MB memorie, pentru a evita situatii neplacute.

Terminalele pot fi folosite orice domeniu de activitate

Depozite, magazine, livrari – acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care terminalele nu trebuie sa lipseasca. De exemplu, printr-o simpla scanare, pachetele care se livreaza persoanelor care comanda online pot fi introduse intr-un sistem online, ceea ce inseamna ca pot fi luate in evidenta foarte usor. Cu ajutorul terminalelor, facturile sunt mult mai usor de emis. In doar cateva secunde, oricine poate semna pentru coletele comandate. In acelasi timp, terminalele sunt foarte practice si in incinta depozitelor, acolo unde, zi de zi se manevreaza o cantitate impresionanta de obiecte. Monitorizarea manuala a tuturor lucrurilor care parasesc depozitele ar dura extrem de mult.

Dincolo de avantajele mentionate anterior, utilizarea terminalelor mai are si alte tipuri de avantaje: device-urile dispun de optiuni multiple pentru reader, pot avea un sistem de navigatie de tip GPS/AGPS, sunt dotate cu sistem de operare de ultima generatie si, nu in ultimul rand, sunt ergonimice, usoare si foarte simplu de folosit de catre oricine!