Energie si promovare

Posted by

Inca de cand smartphone-urile, telefoanele mobile cu ecran tactil au inlocuit in mare parte vechile telefoane cu butoane, consumul de energie al acestora a devenit una dintre problemele cu care s-au confruntat atat utilizatorii cat si producatorii. In regim de utilizare, utilizand diverse programe si navigand pe net, bateria unui telefon poate fi consumata destul de repede. Din fericire, exista solutii care sa suplineasca acest neajuns.

Primele si cel mai des utilizate solutii de catre cei care detin o masina si conduc destul de mult este reprezentat de catre incarcatoarele auto, care pot incarca destul de eficient bateria unui telefon. In trecut, cand telefoanele aveau porturi diferite de incarcare de la un brand la altul era ceva mai greu sa-l gasim pe cel necesar noua, insa de la trecerea majoritatii smartphone-urilor la porturile Micro USB iar in prezent la USB Type-C a devenit mult mai simplu. Optiunea de Fast Charging ajuta si mai mult la incarcarea mai rapida a bateriei.

Dar ce putem face in cazul in care nu suntem cu masina si avem nevoie de o sursa de incarcare a bateriei? Putem utiliza o baterie externa, binecunoscutul Power Bank. Acestea au diferite capacitati si ne pot incarca bateria telefonului si de pana la 5 ori, fiind utilizate de foarte multe persoane. Acestea pot fi gasite in mai multe variante, de la cele permanente, care pot fi reincarcate, pana la cele de unica folosinta. De la un caz la altul difera si pretul acestora.

Fiind un gadget indragit si utilizat de aproape orice posesor de smartphone, argentiile de marketing au profitat de asta pentru a realiza din aceste power bank-uri obiecte promotionale si de promovare, capatand in scurt timp un adevarat succes, asemeni si metodelor clasice. Persoanele care calatoresc mult au in permanenta la indemana o baterie externa sau mai multe, ducand astfel si mesajul promovat dintr-un loc in altul.

Si agentia ALLPromo le pune la dispozitie clientilor astfel de produse pentru promovare, perfecte in special pentru furnizorii de servicii mobile sau pentru brandurile de telefoane mobile si tablete. Exista numeroase metode prin care aceste gadgeturi pot fi utilizate pentru promovare, de la printarea pe acestea a anumitor logo-uri sau mesaje si comercializarea lor catre publicul larg pana la oferirea acestora ca si cadouri sau la preturi reduse impreuna cu alte gadgeturi sau produse si servicii specifice unei anumite companii sau business.

Cei de la ALLPromo, utilizand cele mai bune solutii de promovare, materiale si produse de calitate, le pot pune la dispozitie clientilor diverse tipuri de power bank personalizat, perfect pentru a fi utilizat ca si produs de promovare. Datorita aparatelor moderne, printarea si inscriptionarea pe acestea se face foarte usor si cu costuri minime, motiv pentru care pot fi utilizate cat mai multe produse in cadrul unei campanii de promovare, alaturi de alte gadgeturi si articole promotionale. Desigur ca pentru alegerea celei mai bune variante este nevoie si de cel putin o sedinta de consiliere pentru a pune la punct cea mai buna strategie de prmovare.