Pensiune de masini langa aeroportul Otopeni

Imi place sa-i spun “Pensiunea de cinci margarete pentru masini” de langa aeroportul Otopeni, fiindca difera mult de alte parcari. Este originala, iar masinile pot iesi refacute de acolo, daca proprietarul doreste sa le plateasca imbunatatirile.

Asa cum oamenii care vin la pensiune stiu ca acolo se pot odihni linistiti fiindca dormitoarele sunt ultrasecurizate (camera de luat vederi pe holuri, poarta si usa de la intrare incuiate dupa anumite ore, cineva sta la receptie permanent) si parcarea de langa aeroportul Otopeni este securizata 100%.

Situata la 3 minute de terminalul de plecari-sosiri al aeroportului, parcarea in cauza este o adevarata cetate pentru masinile pe care le lasati acolo pana la intoarcere fiindca:

-este ingradita, prin urmare nimeni nu poate intra si iesi, dupa cum doreste. Existenta gardului de protectie garanteaza ca masina nu va fi zgariata, lovita, furata sau vandalizata. Au fost cazuri in care si din fata blocului s-a spart masina si au fost furate toate bunurile gasite in ea. Aici acest lucru devine imposibil datorita sistemului de protectie triplu.

-camerele performante de luat vederi inregistreaza tot ce se intampla in parcare langa aeroport Otopeni.

-agentii de paza sunt vigilenti.

In privinta securitatii nu mai exista dubii. Masina personala este aici mai intr-un loc mai sigur ca in garajul de acasa fiindca la domiciliu nu aveti agenti de paza si nu este mereu cineva la datorie sa trimita microbuzul sa ia de la aeroport clientii care sosesc la diferite ore si care vor sa isi recupereze masinile din parcare si sa ajunga acasa. Daca ati comis imprudenta de a va anunta public plecarea in concediu cu toata familia peste mari si tari, va puteti gasi proprietatea devastate inclusiv masina din garaj, de aceea purtati-va firesc si nu puneti poze pe retelele de socializare pana la intoarcere!

Pensiune i-am spus parcarii, fiindca este o parcare atipica si puteti solicita curatarea tapiteriei pentru masina dumneavoastra, cat sunteti plecati ca la intoarcere sa o luati ca noua din garaj. Specialistii care se vor ocupa de acest lucru, vor folosi detergent prietenos fata de organismul uman sau curatarea cu aburi, fara detergent, dar cu cele mai performante aparate.

Atipic este si tariful. In primul rand ca este una dintre cele mai ieftine parcari din oras, desi ofera conditii premium si se afla intr-un punct cheie: langa poarta care racordeaza orasul si tara noastra la lume. Pare incredibil ca pentru prima zi de stationare sa se achite numai 48 de lei, cand in alta parte taxarea se face cu ora!

De mirare este si faptul ca pretul scade cu cat lasi masina mai mult in parcare: 148 de lei pentru 10 zile, 228 d elei, 20 de zile si 308 lei pentru 30 de zile, iar de la o luna in sus se negociaza si se fac reduceri semnificative.

Lasarea masinii in parcarea de langa aeroportul Otopeni este cea mai sigura metoda de transfer a familiei tale, mai ales ca tu conduci responsabil, esti rabdator si nu doriti sa va invadeze cineva atmosfera intima din familie. Nu costa mult sa fii sigur de masina ta si fericit ca ai mijlocul de transport la domiciliu asigurat!