Fara cutii din plastic, in case si in magazine ar fi o dezordine cumplita

Ordinea reprezinta conditia elementara a confortului, fiindca:

-nu ne place sa vedem lucruri raspandindu-se neplacut prin toata casa sau in spatiile pe care le parcurgem. Stim foarte bine cum este sa calci pe o jucarie ascutita din plastic sau metal sau sa te impiedici de lucruri prin casa si sa te lovesti sau accidentezi mai grav. Poti aluneca pe o masinuta de jucarie si te poti trezi cu soldul dizlocat sau cu piciorul rupt, daca te alegi cu o cazatura urata. Gramezile de jucarii, de lucruri aruncate pretutindeni deprima. Nu poti sa iti primesti musafirii intr-o casa prin care nu se poate merge normal, fiindca vor rade de tine.

–se gasesc mult mai usor lucrurile daca sunt depozitate ordonat in cutii depozitare plastic pe care este lipita o eticheta cu produsele care se afla in ea. De pilda in pivnita sau in camara, nu punem toate borcanele cu dulceata amestecate, iar cand avem nevoie de un anumit fel de dulceata, sa cautam peste tot si sa pierdem vreo 10 minute cu asta. Clatitele se umplu cu dulceata de visine sau de capsuni, delicioase pentru musafiri sunt considerate dulceata de cirese amare si de nuci verzi sau de fragute. Intr-o gospodarie ordonata, fiecare tip de dulceata este pusa intr-o lada din plastic cu pereti solizi si usi laterale.

Nici sticlele pline nu le putem amesteca! Intr-o naveta pentru sticle din plastic punem sticlele cu sirop de brad, in alta pe cele cu suc de rosii, in celelalte compoturile tot cu etichete sa stim ce luam din pivnita sau din camara. Da, amestecand borcanele cu fasole verde cu cele de muraturi si de salata de ghebe ne ingreunam munca.

Tot cutiile de carton rezolva problema jucariilor raspandite peste tot din camera copiilor. Cu ele nu se mai pierd piese din seturile de lego scumpe si jucariile cu valoare sentimentala pentru cei mici.

Sa nu uitam ca si barbatii au jucariile lor: piese, scule, suruburi si numai cu ajutorul acestor ambalaje din plastic cu peretii inchisi si capac acestea sunt perfect securizate!

Intr-o cutie din plastic, prevazuta cu capac se poate pastra branza de oaie sau de vaca in zer si astfel alimentul este tinut in cele mai igienice conditii si se evita si raspandirea mirosului specific din incaperea respectiva. Dupa golire, vasul este spalat temeinic. Dar pe site-ul magazinului de ambalaje din plastic Schoellerallibert.com se gasesc zeci de modele de cutii din plastic de diferite dimensiuni si utilitati si la cererea clientului se pot fabrica dupa proiect alte modele de cutii din plastic.

Cutiile din plastic care se pot comanda de la furnizorul prezentat mai sus si care sunt aduse acasa sau la adresa indicata si de urgenta, sunt:

-navete din plastic pentru sticle, care pot fi manipulate cu ajutorul manerelor. In ele pot fi puse si borcane mici.

-cuve din plastic, cu capac sau fara, in care se poate pastra apa, diferite substante chimice, fructe si legume perisabile, cereale. Cuvele sunt de dimensiuni diferite, iar in ale poate fi tinuta si vaselina, marmelada sau untura.

-containere pliabile pentru oua lichide, suc de fructe, piure de fructe, legume pasate, lapte, smantana destinate depozitarii provizorii a acestor produse perisabile sau manipularii lor. Aici posibilitatea alegerii este mare. Containerele pot fi asezate pe picioare solide pentru stabilitate sau pe sine sau roti prevazute cu sisteme antiderapante sa poata fi manipulate. De asemnea ele pot fi prevazute cu usi laterale sau nu. In containere prevazute cu capac care permite o inchidere ermetica se pot transporta si substante periculoase.

Sigur ca aceste containere pot fi pliate si pastrate in stive, cand sunt goale si asa se castiga loc in depozit.

Schoellerallibert.com este un producator de ambalaje premiat in competitii internationale datorita calitatilor ambalajelor sale:

-plasticul foarte rezistent

-greutate foarte usoara, raportata la capacitatea de depozitare. Un recipient care cantareste cu 7 % mai putin poate pastra cu 12 % mai multe produse, eficienta fiind maxima.

-securizarea produselor extrem de greu transportabile, cum sunt lichidele.

-adaptarea sistemului de fixare la nevoile firmei respective.

Parteneriatul cu Schoellerallibert.com trebuie sa fie de lunga durata, fiindca realizeaza furnizarea in regim de urgenta, reciclarea la cerere a acestor ambalaje din plastic si accepta ca ambalajele sa fie returnate, daca este nevoie de ele numai pentru o anumita perioada de timp.

In prezent Schoellerallibert.com este cel mai bun producator de ambalaje din plastic din tara si din lume.