O noua caracteristica pentru asistentul virtual Google Assistant

Posted by

Asa cum ne-am obisnuit sunt destule motive pentru care ne dorim ca tehnologia sa avanseze. Iar unul dintre principalele motive este acela ca te poti folosi de toate beneficiile pentru a avea parte de sarcini mult mai usoare in viata de zi cu zi. Dar si pentru a te bucura de beneficii in ceea ce priveste locuinta ta. Ceea ce pare destul de interesant este faptul ca pentru aplicatia Google Assistant se va lansa in luna octombrie a acestui an o noua caracteristica denumita „routines”.

Aceasta poate permite conectarea mai multor comenzi dintr-o singura expresie. Si un bun exemplu pentru acest lucru este urmatorul si se refera cand spui – buna Google sunt acasa – si il pui sa-ti lumineze casa sau sa-ti porneasca muzica preferata, ori sa-ti regleze temperatura confortabila, toate acestea se pot rezuma la noaua caracteristica „routines”. Putem spune de exemplu ca acest asistent virtual poate integra o gama larga de dispozitive IT ce au actiuni specifice si bine definite pentru a ne face viata mult mai usoara.

Iar printre primele smartphone-uri ce au in dotare acest asistent virtual si se pot adapta foarte bine la el provin de la urmatoarele firme: Sony, LG si Xiaomi. Bineinteles tot pentru acestea se vor dezvolta si alte caracteristici ale asistentului virtual avand in vedere ca sunt de acord cu ceea ce propun cei de la Google. Iar unul dintre marile planuri ale companiei Google este acela de a integra furnizorii de telecomunicatii in cat mai multe dintre proiectele lor.

Printre firmele de telecomunicatii ce sustin planurile Google se numara cei de la Sprint, Vodafone, Koodo, dar si Telus. Prin urmare in urmatoarele luni vor aparea cat mai multe detalii despre acest subiect, dar si despre altele la fel de interesante. Iar pentru cei ce vor sa afle cat mai multe datalii cu privire la aceasta noua caracteristica le pot gasi chiar aici.