Schimbari privind platforma Facebook

Posted by

Sunt atat de multe lucruri care s-au intamplat intr-un timp atat de scurt cu privire la platforma Facebook incat cele mai multe persoane au inceput sa-si puna semne de intrebare. De fapt nu cred ca situatia, cel putin in cazul unora, este atat de grava incat sa para atat de ofuscati. Mai cu seama ca inca de la inceput tu singurel iti dai acordul cu privire la anumite aspecte din profilul tau.

Chiar daca iti convine sau nu aceasta este realitatea si oricat de mult am incerca sa dam vina pe respectiva companie ar trebui sa stim ca in mare masura suntem la fel de vinovati pentru ca ne-am dat acordul si am acceptat sa facem anumite date despre noi publice. In alta ordine de idei habar nu am cum se va termina tot acest scandal, dar cu siguranta vor fi anumite elemente si aspecte care se vor schimba.

Si chiar daca in mare parte spunem ca toate astea nu ne afecteaza ei bine ma intreb oare cati dintre voi si-a schimbat perceptia despre facebook si oare cate persoane mai au incredere in paginile lor de socializare? Pun pariu ca multi dintre voi nu vor fi capabili sa recunoasca acest adevar, insa in mare parte tot noi suntem cei vinovati. Cel mai probabil vor fi si persoane care vor renunta la paginile si profilurile lor de facebook din cauza si pe seama acestui conflict ce pare de neoprit.

Si poate ca in curand ne vom trezi din valtoarea acestui conflict si toate lucrurile se vor indrepta. Bineinteles ca pentru a se clarifica toate aceste lucruri va fi nevoie de ceva timp. Si mai cu seama va fi nevoie de foarte multe explicatii pe care oficialii facebook vor fi nevoiti sa le aduca ori de cate ori acestea sunt cerute. Pe de alta parte nu ar trebui sa ne grabim cu toate analizele despre aceasta retea de socializare, ci mai degraba ar trebui sa le luam ca atare.