Un gadget tocmai bun pentru graficieni si editori

Posted by

Chiar daca astazi nu vom vorbi in mod special despre o locuinta smart asta nu inseamana ca Internet of Things nu se gaseste si in gadgeturile ce ne fac munca mai usoara. Mai exact in acest articol am sa va vorbesc putin despre un gadget ce poate veni in ajutorul celor ce au o slujba care se rezuma la a sta cateva ore bune in fata calculatorului. Deviceul din acest articol este un laptop ce poate fi foarte util pentru graficieni, editori, programatori si nu numai.

Ce are special acest laptop?

In primul rand trebuie sa spunem ca este foarte usor de depozitat, de luat intr-o parte si in alta si mai mult decat atat isi face treaba foarte bine ca un laptop performant. Insa ce are atat de special acest laptop este faptul ca in afara de ecranul principal acesta mai are alte doua, pe fiecare din partile ecranului principal. Iar acest lucru inseamna o suprafata mult mai mare pentru vizualizarea acelor detalii ce fac diferenta si mai exact pentru acele mici chichite, pe care nu le poti urmari pe un singur ecran.

De aceea laptopul Valerie il putem clasifica a fi un produs destinat acelor slujbe de graficieni si editori. Mai mult decat atat cum tehnologia evolueaza in fiecare moment, cele doua ecrane laterale ale laptopului pot fi detasate si depozitate mult mai in siguranta. Ba mai mult decat atat cele doua ecrane se pot atasa oricarui laptop ce detine mecanismul de prindere al acelor ecrane.

Bineinteles aceste ecrane difera in functie de marimea laptopului tau, astfel incat daca sunteti interesati de asemenea gadgeturi puteti sa achizitionati unul pe dimensiunea laptopului din dotare, fara sa va fiti nevoiti sa va cumparati un alt laptop pentru a putea atasa acele ecrane. Prin urmare o sa gasiti mai jos un clip despre calitatile si ceea ce poate face laptopul Valerie, iar cat despre noua tehnologie a ecranelor detasabile vom reveni cu mai multe amanunte cand le vom afla.