BrandGSM ofera cele mai bune accesorii pentru telefoane

Posted by

Ca infiecare an, m-am obisnuit sa imi vand telefonul vechi si sa imicumpar unul nou. Anul acesta am dorit sa imi achizitionez un telefonnou, marca Samsung, si am ales modelul Galaxy J4 Plus. Acest telefonm-a atras prin design-ul sau deosebit, iar pretul a fost unul foarteconvenabil. Insa, pe langa faptul ca imi place sa am in fiecare an ungadget nou, imi place si sa ii ofer o protectie pe masura. Si de undesa cumpar accesorii de telefon, daca nu de pe BrandGSm.ro? Magazinulonline BrandGSM.ro ma aprovizioneaza de cativa ani cu cele mai buneaccesorii de telefoane, la preturi foarte convenabile. Anul acesta amdorit sa vad gama lor de huse Samsung Galaxy J4 Plus,deoarece noul meu telefon avea nevoie de o armura impotrivazgarieturilor si a urmelor de uzura.

Avantajulde a cumpara de pe BrandGSM.ro este ca acestia detin accesoriigsm pentru toate buzunarele,iargama lor de produse cuprinde accesorii pentru mai multe brand-uri detelefoane.

Fiind sigur ca aveam sa gasesc pe site o husa Galaxy J4 Plus, m-am dus direct la categoria de accesorii pentru Samsung si am gasit o gama vasta din care aveam sa aleg ce imi place.

Am ales sa cumpar husa Art Footbal, produsa de Lemontti Silicon, pentru noul meu Samsung Galaxy J5 Plus, deoarece incorporeaza pe spatele husei un design cu mingi de fotbal, iar restul husei este transparent.

Husa este fabricata dintr-un material rezistent, numit silicon TPU, avand proprietati flexibile si durabile in timp. Datorita faptului ca husa este foarte flexibila, se aplica foarte usor pe telefon si tot la fel de usor se poate indeparta pentru a fi curatata. Desi husa poate parea fragila la prima vedere, siliconul folosit la fabricarea acesteia ofera o protectie foarte buna impotriva zgarieturilor, a cazaturilor si a urmelor de praf, pastrand telefonul ca si nou.

De asemenea, husa Art Footbal prezinta toate decupajele precise care se potrivesc cu socket-urile USB ale telefonului, iar tastele de volum sunt acoperite pe margini pentru a oferi un plus de protectie. Acest tip de husa este accesoriul ideal pentru orice telefon, deoarece are un aspect deosebit si ofera o rezistenta indelungat. Practic, voi prelungi viata dispozitivului meu.

BrandGSM.ro este magazinul la care am decis sa raman fidel, deoarece, de fiecare data cand am avut nevoie sa cumpar un accesoriu pentru telefonul meu, magazinul a fost mereu bine aprovizionat. De asemenea, un alt factor care face BrandGSM.ro sa fie un magazin mereu de nadejde, consta in faptul ca ofera posibilitatea de a cumpara, in rate, produsele. Atunci cand doresti sa plasezi o comanda mai mare, insa nu ai toti banii cash, poti oricand sa platesti in rate, chiar si pe o perioada extinsa. Este singurul magazin online, cu accesorii gsm, la care am vazut aceast lucru.

Per total, magazinul brandGSM.ro este recomandarea mea catre toti pasionatii de gadget-uri si accesorii pentru acestea, deoarece va vor oferi doar cele mai bune produse la preturi fara concurenta!