locuinte smart

In cautarea locuintelor smart pentru vacanta

Posted by

Nu stiu de ce in ultima perioada am senzatia ca cele mai inteligente locuinte vor deveni pensiunile si cabanele de lux. Si bineinteles am afirmat acest lucru din doua motive foarte simple, si anume:

  • nevoia de a ne relaxa intr-un spatiu care sa ne ofere tot ce avem nevoie;
  • simplificarea vietii in momentele de relaxare, de concediu si de ce nu de odihna;

Pana la urma nu-i chiar atat de rau sa ne gandim cum putem sa ne facem viata mult mai usoara, iar in privinta anumitor lucruri smart nu ne putem insela. Mai ales ca viata voastra se poate simplifica la doar cateva taste de pe telefon sau si mai usor la cateva atingeri ale telefonului vostru smart pentru a indeplini comenzile pe care vi le doriti.

Pe de alta parte ar fi interesant sa gasesc o lista interminabila cu locuri pentru relaxare scoase la vanzare la preturi pe care si le-ar putea permite doar anumite persoane. Si mai mult decat atat sunt astfel de oaze de relaxare si in prezent scoase la vanzare, iar mai multe detalii veti gasi pe www.unic-star.ro/pensiuni-de-vanzare, daca sunteti cu adevarat interesati de aceste lucruri. Oricum lucrurile se pot schimba foarte mult de la o luna la alta, la un an la altul, avand in vedere ca tehnologia nu sta pe loc, iar evolutia acesteia se realizeaza intr-un mod foarte rapid.

Nu mai este o necunoscuta nici faptul ca in lumea asta mult prea rapida si stresanta simtim nevoia de a evada intr-un spatiu perfect pentru noi, intr-un spatiu in care ne putem relaxa si in care cu siguranta sa ne simtim bineveniti. Desi aparent spunem ca ne simtim bine oriunde sunt locuri pe care inexplicabil le evitam si pe care nu ni le dorim. Se poate spune ca multi dintre noi sunt foarte mofturosi si s-au obisnuit sa li se ofere totul pe tava.

Ei bine, nu-i chiar atat de rau sa ai totul pe tava, cand ai la indemana tehnologia Internet of Things si toate lucrurile si treburile devin mai usoare, prin simple comenzi ale telefonului tau smart. Tot ceea ce tu trebuie sa faci este sa-ti amintesti de comenzile pe care trebuie sa le dai telefonului ca sa te poti bucura de rezultatul tehnologiei.

In plus nu pare chiar atat de ciudat ca toate lucrurile si obiectele din jurul tau sa se miste singure, probabil ca va fi ceva mai greu la inceput cand ne vom obisnui cu toate aceste noutati. Ar mai fi de spus ca anumite persoane deja au inceput sa-si implementeze tehnologia Internet of Things in propriile lor locuinte.

Asadar de aici inainte nu ar mai trebui sa ne minunam si sa ne miram de lucrurile avansate pe care le gasim, ci mai mult de atat ar trebui sa ne bucuram de ceea ce pot face acestea, mai ales daca suntem in vacanta, in concediu si vrem sa avem parte de relaxare. Iar relaxarea in mare parte inseamna sa te rupi de treburile zilnice pe care le realizezi si sa te bucuri de timpul liber, de pasiunile si de hobby-urile tale.