yahoo mail

Mai folositi inca Yahoo Mail? Luati aminte…

Posted by

Nu cred ca mai este cazul sa mai amintim de problemele pe care le au cei de la Yahoo, de aceea titlul acestui articol este – mai folositi inca Yahoo Mail? – daca se mai intampla asta, atunci trebuie sa aveti grija la cateva aspecte importante. Unul dintre ele este strict legat de mail-urile pe care le puteti pierde daca inca mai folositi serviciul de la Yahoo Mail.

Avand in vedere ca in ultima perioada cei de la Yahoo au avut probleme mari legate de securitate, probabil ca ati aflat ca anumite conturi au fost sparte sau ca anumite parole au ajuns pe internet. Si asta nu este tot – se pare ca cei de la Yahoo au scapat din vedere serviciul de e-mail, caci se pare acestia au ceva probleme si aici. Si anume mail-urile se pot pierde sau se pot sterge, insa le veti putea recupera in cel mult 7 zile.

Nu stiu daca aceste probleme ale lor legate de mail-uri sunt legate de faptul ca nu mai au spatiu pe servere sau pur si simplu au o problema pe care ar trebui sa o puna la punct. Si oricum cred ca nimanui nu i-ar conveni sa intre in casuta cu e-mail-uri si sa nu si le mai gaseasca. Mai ales ca in ziua de astazi mail-ul este unul dintre cele mai utilizate servicii, cu atat mai mult ca asta ar insemna si securizarea mail-urilor tale.

Se pare insa ca acest lucru nu se va putea intampla prea curand pentru Yahoo Mail sau poate ca nu se va intampla. Ideal ar fi sa folositi un alt serviciu de e-mail care sa va prezinte si sa va garanteze securitatea. Iar un astfel de serviciu sigur ar putea fi si Gmail, avand in vedere ca la adresa acestuia s-au facut numai remarci si laude pozitive si cred ca nu mai este cazul ca ar fi timpul sa treci si tu la un astfel de serviciu.