folie de protectie

Cum poti tine la distanta zgarieturile de telefonul tau?

Posted by

Cu siguranta stiti deja cat de important a ajuns sa fie telefonul mobil in vietile noastre, mai cu seama acele telefoane smart care ne ajuta in orice moment si mai nou in orice problema am avea. Am putea spune ca atat in prezentul nostru, cat si in viitorul nostru, de altfel, suntem conectati in permananeta la un telefon inteligent. Si cum de foarte putin timp au fost lansate pe piata noile modele de iPhone, iPhone X si iPhone 8, grija ar trebui sa fie pentru detinatorii acestora pe primul loc.

Cum poti avea grija de un smartphone de ultima generatie?

Am putea spune ca este suficient numai sa ne asiguram sa il lasam in zone sigure si sa evitam sa supunem aceste telefoane inteligente la cine stie ce activitati. Dar in realitate grija pentru un astfel de produs reprezinta ceva mai mult si trebuie sa aveti grija la urmatoarele:

  • locul unde lasati telefonul;
  • activitatile pe care le intreprindeti cu acesta (daca veti alerga aveti grija in ce buzunar sau loc depozitati telefonul);
  • momentul in care folositi telefonul (cand ploua sau pur si simplu varsati din greseala lichide peste el);
  • tipul de aplicatii pe care le instalati pe telefonul vostru smart;
  • folia de protectie pe care o folositi atat pentru display-ul acestuia, cat si pentru intregul smartphone;

Daca veti tine cont de toate aceste mici detalii nu trebuie sa va ingrijorati, mai ales daca va accesorizati smartphone-ul cu o folie de protectie pe masura acestuia si care sa fie rezistenta la o gama variata de factori ce pot deteriora telefonul in lipsa acestei folii. Pana la urma cine isi doreste sa-si asigure o durata mult mai mare de functionare a propriului telefon va stii intotdeauna ce alegeri sa faca si catre ce produs sa se indrepte.

Dar daca intalniti si probleme de tipul – nu gasesc folia potrivita si adaptata la modelul meu de telefon puteti sa va adresati celor de la Smart Protection si ei vor gasi solutia potrivita pentru voi. Sunt curioasa cati dintre voi au reusit sa gaseasca o folie perfecta pentru tipul de telefon pe care il detin si cati dintre voi au reusit sa monteze acea folie pe display-ul telefonului fara sa aiba parte de probleme.

Si poate ca va aduceti aminte ca a fost o buna perioada cand foliile de protectie au avut un inceput, iar o buna parte dintre persoane erau dezamagite ca nu isi pot monta acea folie exact asa cum ar fi trebuit. Si poate ca va amintiti ca ori de cate ori se chinuia cineva ba o lipea stramb de suprafata ecranului, ba avea goluri de aer, iar folia nu putea sa-ti protejeze astfel telefonul la un randament maxim.

In cele din urma aveau de castigat doar acele persoane ce eram mai curajoase si se rugau de cei ce vindeau acele folii sa le si monteze pe ecranele telefoanelor. Insa, in prezent lucrurile s-au schimbat si nu mai este nevoie de atatea sacrificii, mai ales ca si foliile de protectie s-au diversificat si s-au pliat pe nevoile cumparatorilor.