google-translate

In curand traduceri mai precise si mai corecte cu Google Translate

Posted by

Nu stiu daca si tu ai aflat despre o informatie de ultima ora, dar daca esti una dintre persoanele ce foloseste foarte des Google Translate, aceasta noutate s-ar putea transforma intr-o veste foarte buna. De curand Google Translate a integrat o noua tehnologie denumita – traducere neurala – din engleza: neural translation, iar aceasta tehnologie se pare ca este disponibila si pentru traducerile din romana in engleza, dar si pentru traducerile din engleza in romana.

Cu alte cuvinte de aici incolo traducerile vor fi mult mai corecte si mai precise. Ceea ce inseamna ca traducerea se va face intr-o nuanta cat mai apropiata de limba vorbita, cunoscuta de cel ce face cautarile pe Google Translate. In plus aceasta noua tehnologie pe care o are Google Translate este disponibila pentru toate gadget-urile, indiferent ca vorbim de gadget-uri ce au Android sau iOS.

Bineinteles pentru acestea cautarile se vor face cu ajutorul lui Google Search si prin domeniul translate.google.ro. Se pare ca aceasta noua tehnologie va fi implementata pentru Google Translate pentru toate cele 103 limbi. De altfel mai trebuie spus ca de acum vei putea traduce fraze intregi si bucati mari de text, fara sa mai ai probleme din cauza traducerii proaste a textului. Pe de alta parte o alta informatie la fel de importanta ca cea care a facut subiectul articolului nostru este faptul ca nu vei putea accesa aceasta noua tehnologie a lui Google Translate, daca esti in modul Offline sau Word Lens.

google-translate

Nu stiu pe cati dintre voi va bucura aceasta veste, dar sunt sigura ca pentru unii dintre noi, care sunte mai putin vorbitori de limba engleza ne va ajuta intr-un mod mult mai constructiv decat o putea face Google Translate in trecut. Pana la urma si acele traduceri aveau farmecul lor, chiar daca pe aici pe acolo aceste traduceri deveneau foarte amuzante atunci cand incercai sa le citesti.