Degeaba ai noroc daca nu te poti adapta la tehnologiile noi

Posted by

Intotdeauna persoanele interesate de tehnologie vor avea ceva de spus daca unul dintre domeniile de activitate pe care le dezvolta nu sunt in concordanta cu ceea ce este nou pe piata tehnologiei. Cu alte cuvinte cei care si-au adaptat stilul de viata la un anumit confort si mai ales la ceea ce numim tehnologie de ultima ora nu se pot intoarce la lucrurile simple. De altfel nici micile competitii pe care le accepta in viata lor nu sunt la fel de simple precum acele competitii care nu sunt legate de tehnologie.

Prin urmare toate competitiile la care vor merge acest gen de persoane si care vor tinti catre concursuri vor fi strict legate de tehnologie, mai ales ca in ultima perioada mai toate domeniile s-au dezvoltat si adaptat la ultimele noutati din tehnologie. Si pentru ca mai devreme vorbeam si despre concursuri si competitii dezvoltate prin tehnologie, tot in acest sens s-au dezvoltat si casele de pariuri, mai ales ca in prezent au dezvoltat si un sistem de pariuri online pentru cei ce sunt obisnuiti cu tehnologia si care nu se pot desprinde de aceasta.

Cu siguanta toate lucrurile se vor automatiza, mai ales ca am trecut la cu totul si cu totul alt nivel. Iar pentru acest aspect putem avea in vedere faptul ca majoritatea caselor de locuit au aparatura inteligenta, iar lucrurile pe care tu esti nevoit sa le realizezi sunt mult mai usor de dus la bun sfarsit decat daca te-ai chinui de unul singur. De aceea majoritatea caselor s-au transformat in case smart. Iar in aceasta privinta nu ne putem plange, chiar daca pentru noi uneori reprezinta un impuls sa ne obisnuim si sa ne adaptam la toate aceste noi tehnologii.

Iar in privinta lucrurilor pe care oamenii le considera ca fac parte din norocul lor, acestea nu se pot schimba intamplator sau pentru simplul fapt ca lucrurile sunt exact asa cum ni le-am propus. De obicei ca sa poti avea ceva norc cu aceste noi tehnologii trebuie sa le intelegi mai intai principiul de functionare, ca mai apoi sa vezi ce poti face cu acestea si la ce iti pot fi de folos. Ce-i drept in lumea tehnologiei nu prea conteaza daca esti o persoana norocoasa sau nu, mai mult decat atat conteaza cat de mult si in cat timp te poti adapta la noile tehnologii fara ca acest lucru sa ti se para un efort mult prea mare sau mult prea costisitor.