Descoperă noul model EQC de la Mercedes – EQ, la Auto Schunn

Posted by

Lista autoturismelor electrice prezente în show-room-uri are de curând o apariție nouă și așteptată de clienți – modelul EQC, primul SUV electric de serie construit de Mercedes.

Oferind o autonomie deosebită, noul EQC este promotorul unei tehnologie de încărcare inteligentă, fiind prevăzut cu sisteme de asistență special destinate mașinilor electrice. Nu doar un simplu model electric, ci un adevărat fenomen, EQC îți oferă senzațiile unice de condus un autovehicul de înaltă calitate.

Perspectiva viitorului e mai clară privind acest nou model Mercedes. Mobilitatea extremă și aspectul futurist sunt două atuuri care îl diferențiază de alte autovehicule electrice. Noul EQC este acum disponibil în oferta Mercedes România, îl poți proba la un test drive, pentru a te convinge de performanțele și caracteristicile acestui model.

Designerii de la Mercedes au integrat grila radiatorului într-un panou negru, asociat cu farurile Multibeam Lead. Stilul ultramodern este subliniat de ornamentele de nuanța albastru electric și un sistem de lumini aparte.

SUV-ul electric este pregătit de drum cu două motoare electrice de 408 CP cu o viteză maximă de 180 km/h, pentru o accelerare de la 0 la 100 km/h în doar 5.1 secunde.

Acumulatorul cu capacitate de 80 kWh are un consum de curent de 25,5 – 21,7 kWh/100 km în regim mixt.

Un SUV electric de excepție, de la Mercedes

Prevăzut cu o baterie cu sarcină utilă de 84.5 kWh , modelul EQC are autonomie electrică de până la 361 – 420 km (WLTP). Cu emisii 0 de CO2 în g/k, în regim mixt, acest autovehicul este prietenos cu mediul, fiind echipat cu soluții inteligente de încărcare în orice condiții de drum.

Modelul EQC este un SUV total electric, conceput pentru a oferi spațiu și confort sporit, însă elementele de sportivitate îl caracterizează. Propulsia electrică generează o dinamică a mișcării surprinzătoare. Dacă încă nu ai încercat un automobil electric, e momentul să te convingi de performanțele acestui model Mercedes.

Design proiectat pentru a surprinde

Dacă ești pregătit pentru o linie estetică avangardistă, modelul EQC este alegerea perfectă. Un design provocator, minimalism și eleganță, caracterizează acest lider al automobilelor electrice. Roțile și jantele beneficiază de detalii albastre opționale. Farurile Multibeam sunt însoțite de benzi LED, pentru o luminozitate sporită, evidențiată în condusul pe perioada nopții. O vizibilitate mai bună și controlul inteligent al farurilor te transpun într-o experiență excepțională de șofat.

Interiorul mașinii e destinat să te cucerească. De la stofa în nuanțe irizate până la detalii din piele, totul e destinat plăcerii de a conduce. Fiecare accent cromatic subliniază luxul și unicitatea acestui model Mercedes. Detaliile metalice caracteristice modelului EQC marchează suprafețele metalice galvanizate. Ecranul de bord îmbină tehnica de ultimă oră a navigației inteligente specifice Mercedes cu alura modernă și aspectul sportiv. Elementele decorative din interior sunt special create pentru acest model, pentru un design unic.

Iluminarea interioară ambientală în 64 de culori individuale și palete cromatice personalizate te vor transpune în atmosfera de condus în deplin confort și siguranță. În noul model EQC te bucuri de emoția unui sunet de excepție oferit de sistemul audio Surround Burnmester, cu 13 difuzoare și amplificator DSP cu 9 canale.

Fiecare detaliu opțional e menit să te surprindă. Scaunele multicontur au efect de masaj lombar, iar sistemul AIR-BALANCE, îți oferă experiența unui parfum individualizat, o ionizare și purificare a aerului din habitaclu. ENERGIZING Plus este destinat să îți ofere confort, într-o echipare premium. Alege stilul EQC și lasă-te condus de instinct, savurează eleganța unui autovehicul confortabil și bucură-te de performanțele sporite de noile tehnologii specifice.

Detaliile atent alese și stilul tipic german plin de acuratețe au întregit acest model de autoturism electric cu performanțe deosebite.