Un nou gadget de la compania Allview va sosi curand pe piata

Posted by

Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada de timp compania romaneasca din Brasov, Allview, va aduce in curand in fata noastra un nou produs dintr-o gama variata de produse asa cum ne-am invatat deja. Si pentru ca cei de la Allview ne-a demonstrat ca si pe timpul pandemiei se pot realiza si concepe lucruri frumoase, nu cred ca mai este cazul sa ne indoim de produsele pe care acestia ni le ofera si le aduce in atentia noastra.

De aceasta data vom vorbi despre noul Allview Soul X, noul gandget din categoria lor de smartphone-uri. Allview Soul X este un model ce se va lansa sub conceptul TOUCHLESS, ceea ce inseamna ca acest telefon inteligent este integrat intr-un sistem ce iti va permite sa utilizezi telefonul fara sa fii nevoit sa il atingi . Bineinteles aceasta utilizare se va face prin intermediul si cu sprijinul AVI, dupa cum stiti acesta este singurul asistent vocal in limba romana.

Acest concept aduce inca o noutate pe care cei de la Allview o pot adauga la portofoliul lor, cu atat mai mult cu cat castile wireless vor fi cele care le va permite utilizatorilor o experienta hands-free de neuitat, astfel incat acestia sa ramana conectati in permanenta. Iar toate aceste date se adauga la celelalte informatii pe care le stiam deja si anume ca noul smartphone detine sistemul penta-camera, cititorul de amprenta este pozitionat in lateral, astfel incat sa se armonizeze cu marginile foarte subtiri si metalice.

Din pacate si din nefericire pentru noi consumatorii si utilizatorii de gadgeturi, nici in acest moment cei de la Allview nu au precizat data exacta cand se va lansa acest nou smartphone, Allview Soul X, dar cu siguranta in momentul in care o vor preciza ne vom bucura de un produ modern, performant si de nepretuit.