Eficienta la patrat

Imi plac esentele de orice tip fiindca reprezinta eficienta la patrat fie ca vorbim de esenta de parfum, de esenta de rom sau de vanilie sau de tipul acela de om “Esenta de spirit, vointa si putere intr-o fiinta miniona”.

Cand ne referim la calitatile unui produs putem sa spunem ca este esenta de eficienta, cand in el se regasesc doua-trei calitati de top ale produselor similar din domeniului respectiv.

De pilda un aspirator performant care curata petele in profunzime si cu detergent si cu aburi, reprezinta o esenta a aparatelor de acest tip. Nu ai cum sa nu ii apreciezi performantele, chiar daca pretul sau este dublu fata de un aspirator obisnuit.

Asa este material satinat intre metrajele din magazinul online Evilife.ro.
Iata ce calitati care recomanda mai multe materiale gasim intr-un singur produs:

-fibrele naturale 100%. El este facut din bumbac si se intelege ca are o atitudine protectoare fata de organism, la fel cum are si mediul natural. Pielea se destinde la contactul direct cu acest material. Este ca si cum atingi o floare catifelata, o frunza, mangai blana matasoasa a unui animal bland.

-aspectul satinat este placut ochiului, dar si organismului pe care il racoreste si linisteste. Imagineaza-ti ca dormi pe valurile unei ape line, in care nu te ineci, ci doar te racoresti!

-aspectul creponat il face purtabil fara mari eforturi. Este clar ca nu necesita calcare, tot ceea ce ai de facut este sa il speli si sa il asezi pe pat. Te simti natural in el, la fel ca intr-o pereche de blugi si in tricou sau intr-o rochie care nu se sifoneaza. Te streseaza enorm lucrurile cu care trebuie sa fii foarte atent, in care nu ai voie sa te misti.

-nu costa mult, dar poate tine o viata, daca respecti instructiunile de folosire. Nu intra la apa, nu se decoloreaza si nu se ingaureste, nu devine carpa de sters pe jos.

Esentele se gasec greu fiindca toata lumea doreste eficienta la superlativ. In magazinul prezentat mai sus am gasit multe astfel de materiale care monopolizau toate punctele tari ale textilelor, de aceea am descoperit ca se pot folosi si pentru pijamale, prosoape de bucatarie, huse de protectie. Imprimeurile sunt gandite in asa fel, incat se potrivesc si rochiilor sau imbracamintei de casa.

Din acest material satinat se poate face la fel de bine un set complet de pat, dar si camasute pentru copii sau bucati de panza tivite cu care se pot acoperi covoarele sau cuverturile in camera in care se joaca acestia. O perdea la usa unei debarale, la pivnita sau la camara din acest material opac este o forma de a masca tot ceea ce nu dorim sa se vada.

Am vazut ca astfel de materiale se intind si in camera copiilor ca acestia sa nu murdareasca sub nicio forma covoarele mai greu de curatat, dar sunt si forme de protectie impotriva microbilor, fiindca aceste locuri de joaca improvizate se pot spala mult mai des decat un covor.
O gospodina stie la cate lucruri se poate folosi un material bun si apreciaza intotdeauna eficienta la patrat.