Internet of Things – primul pas catre o viata usoara

Posted by

Asa cum probabil stiti deja in decursul acestui an, Google va lansa un sistem derivat din Android pentru IoT denumit Brillo. Iar pentru cei ce inca nu au cautat semnificatia a ceea ce inseamna IoT va pot spune ca IoT reprezinta toate toate produsele din casa, dar si casa sa comunice cu voi prin intermediul teefonului sau ale tabletei.

Intrucat se merge pe conceptia de a ne face viata cat mai usoar si totodata sa poti avea acces imediat la orice lucru pe care ti-l doresti din casa ta si nu numai, Internet of Things ar putea reprezenta primul pasa catre ceea ce ne-ar putea face noua viata mai usoara. Este important ca de cate ori ajungi acasa sa te poti relaxa in liniste si sa te poti bucura de toate acele mici placeri pe care de obicei le rezolvai in momentul in care ajungeai acasa.

Dar prin intermediul IoT poti face toate lucrurile pe care ti le doresti inainte sa ajungi acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana un telefon si sa comanzi ceea ce iti doresti. Spre exemplu iti poti comanda chiar si pregatirea cafelei.

In afara de acest exemplu se pot face multe alte lucruri asemanatoare care sa-ti faca existenta mult mai usoara. Cum inca nu stim prea multe date despre noul sistem de operare dedicat IoT-ului nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem ceea ce se poate intampla.

One comment

Comments are closed.