Organizarea eficienta a depozitului cu bani putini

Posted by

Priveam spatiul gol dand din umeri. Urma sa devina depozit, dar nu aveam nici cea mai mica idee cum sa il amenajam corect si cu bani putini fiindca ajunseseram cam la fundul sacului.

”Ce o fi greu sa asezi niste rafturi sau polite in asa fel incat sa treaca si motostivuitorul printre ele, sa fie manipulata mecanizat marfa?”
Acesta ar fi replica simplista pe care ne-ar fi dat-o necunoscatorii. Numai cine s-a lovit de acesta problema stie ca trebuie sa se tina cont de urmatoarele reguli:

-asezarea rafturilor sa permita deschiderea usilor asa cum prevad normele de prevenire si stingere a incendiilor. Accesul si iesirea in caz de urgenta nu trebuia sa fie blocate sau obstructionate de rafturi

-masuratorile trebuia facute perfect ca rafturile sa se incadreze eficient in spatiu

-montajul trebuia sa ia in calcul accesul la rafturi prin ambele parti

-interesul si calitatea lucrarii cresteau, daca se apela la aceeasi firma si pentru proiectare, transport, achizitionare/inchiriere, montaj si mentenanta, in plus exista posibilitatea unei oferte personalizate care sa aiba in vedere reduceri substantiale.

Cautarea rafturi metalice second hand in Bucuresti ne-a condus la Storeexpert.ro, firma care are in portofoliu depozite uriase de constructii, supermarketuri, hoteluri si echipe sportive, dar si unitati de productie. De 8 ani presteaza aceste activitati deosebit de apreciate de beneficiari fiindca sunt de calitate premium. Fiind atat de dezorientati, se intelege ca la primul contact am solicitat consultanta. Asa am aflat de multimea posibilitatilor care ne stau la dispozitie si de diversitatea rafturilor.

S-a discutat cu noi cu bugetul in fata. Iata ce posibilitati existau:

1. Cheltuieli mai mari pentru rafturi metalice noi. Puteau fi orientate pe verticala pana la inaltimea la care sa poate actiona cu utilaje ca oamenii sa nu fie nevoiti sa manipuleze cu greutate produsele.

Si asa ieseam in castig fata de rafturile din lemn, care necesita timp de asteptare, se rup si se deterioreaza repede, plus ca sunt ostile mediului si prin acesta chiar si omului.

2. Rafturi in leasing. Storeexpert intelege nevoia oamenilor de afaceri de spatii de depozitare si de lichiditati, de aceea le pune la dispozitie rafturi care pot fi platite esalonat, imediat ce este posibil acest lucru. Acesta este una dintre facilitatile exclusiviste (numai Storeexpert o ofera clientilor) oferite pe piata de profil din Romania.

3. Inchiriere rafturi noi sau second-hand sau cumpararea acestora.
Rafturile metalice folosite nu sunt cu nimic mai prejos decat cele noi, arata la fel de bine si sunt la fel de rezistente. In cazul in care beneficiarul are prejudecati legate de microbi le poate curata cu detergent sau cu aburi folosind aparatura performanta.
Este posibil sa te afli si tu in situatia noastra. Sa stai in fata spatiului de depozitare ganditor si sa nu stii de unde sa incepi, desi ai nevoie de el „de ieri”, dupa cum se spune, cand se doreste marcarea urgentei.
Nu pierde timpul, ci adreseaza-te firmei care iti organizeaza eficient si ieftin depozitul! In 2-3 zile de la semnarea contractului vei avea montate rafturile de care ai atata nevoie.